maşallah kazasız belasız Metin abi. sizi görünce oktaykana gittiğim günler aklıma geldi Ford başka bişey..
maşallah kazasız belasız Metin abi. sizi görünce oktaykana gittiğim günler aklıma geldi Ford başka bişey..
Beyin vs olayiyla alakam yok anlamamda ama donunun resmini koyarsan artik bu forum bu kadarini kaldiramaz![]()
''İnsanlar ya korktukları,yada gıpta edip haset ettikleri şeylerden nefret ederlermiş."
Acaba bu sözcük metin beyle aranızda ki sorunu tanımlıyor mu?
2 Tane Cosworth sahibi kişilersiniz birlikte fikir alış verişi yapıp araçlarınızı daha iyi
hale getirmek varken her an bir çekişme ortamı size daha cazip geliyor.İnan ben bizim
jenerasyonun insanlarının hırslı,çekemez,kabullenemez biliyordum ama sizi görünce
yanıldığımı anladım...
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
Metin amca masallah aracına.Allah kaza bela göstermesin
bir yanılgı var ama nerede?
birincisi gerçektendirki benim yaşadığım yer bir KÖY ve de gerçektendirki cosworth ler var. bu birdi
gelelim ikinciye. siz daha otomobilleri yeni yeni öğrenirken ben o otomobillere biniyordum. Burada sizlerin kandırılmaması ve yanlış bilgilere boğulmaması için atışları tutuyorum.
Üçüncüye gelince WRC otomobili olan birinle bizim gibi sıradan insanların hiç bir alış verişi olamaz. bunu lütfen dikkate alın. WRC otomobil ile standart otomobilin arasında dağlar kadar fark olduğunu size belirtmek isterim. Zaten Diğer araç WRC daha iyisi olamazki..
Ayrıca ben kimseden nefret falan etmiyorum. Forumdaki diğer konulara bakarsanız atışlar arttıkça herkes aynı fikirde oluyor. bence siz bu konulardan ziyade anlatılanları google ye sorun olup olmadığını o söylesin..
umarım yanılgının nerede olduğu daha anlaşılır hale gelmiştir
Şu pectel in neye benzediğinin bir fotoğrafı varmı çok merak ettim. Nasıl bir şey acaba.....
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
GrA dendimi iş değişiyor GrA motorlu bir araç zaten 300 hp ile sınırlı. turbosunun hava girişinde kısıtlayıcı var. Sokak arabası eğer rall arabasına döndürülmüş ise doğru dürüst güç çıkmayacaktır. Bu işlerde bir yanlışlık var ama neyse. Zaten videoda da mobilet fena gidiyordu![]()
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
@mkerim yeter artik troll gibi yazmayi birakin artik, ne alip veremediginiz varsa forum disinda halledin gercektende sıkmaya başladınız. Kaç yildir forumu takip ediyorum,, bir tane geyik mesajim yok ama ben bile irrite oldum yahu. Konuda okuyacak birsey varmi diye bakiyorum yine ve yeniden ignelemeler, laf cakmalar vs vs. Herseyinde bir limiti olmali...
Yok arka stop taiwan mali, silecekler balina vs vs alakasiz laf cakmalar vb. Yani uyeyi de kasimamak lazim. Mactayim su an bunlari yaziyorum. No post vb yaptirimlar uygulanmali bence artik.
Aracınız çok nadide bulunan bir canavarmaşallah.Benim gençliğimin arabası.Bebekte görürdüm hep Mustafa Koç ta vardı bayılırdım.Şöyle dış görünüşünü biraz elden geçirseniz farları ıvırı zıvırı çok daha güzel olacaktır.Gereken değeri vereceğinizi tahmin edyorm.Onlar nesli tükenmiş hayvanlar gibi iyi korumak ve bakmak lazım.kazasız belasız binin.inşallah hedeflediğiniz süreleri yaparsınız yada yakınını.
İnsanın başaramasada hedefleri olması lazım.ancak bu şekilde gelişir.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Öncelikle mükemmel bir aracınız var. Bence güçlendirmekten çok benzin atın gezin derim derim. Daha kaymağı duran bir araç km ve düzgünlüğü açısından. O sizi değil siz onu eskitin. Modlamanın sonu yok çünkü.Sanayilerde yatan arabalardan biri olmasını hiç istemem. Videoyu izledim benim aracın karakterine çok benziyor. Turbonun gelişi,devirlenmesi. Bizim aracın motoruda lancia delta integrale ile hemen hemen aynı. Sizin aracınızın kullanımı da kemikli mi? Yani sert bir otomobil mi? İşletim sistemi birbirlerine benziyorlar. Yanda oturmayı veya sürmeyi çok isterdim. Böyle bir aracı bırakın modlamayı fabrikasyon verilerinde yürütmek bile başarıdır benim için.
Benimde ilk aracım peugeot 504 idi. Hala bende yeri başkadır. Pamuk gibi arabaydı ama eski işte nereyi ellesen elinde kalıyordu. Bu arada tabiki benim aracım ile yakından uzaktan alakası yoktur. Sadece merak ettim. İzmir ***** araba yönünden biraz yoksun. İstanbulda heran herşeye denk gelebiliyorsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)