2.sanayide kanka gitceğin zaman ara tarif ederim aşama aşama fotoğraf çekersin![]()
Güzel bir jant seçimiyle daha da güzel olur kazasız belasız maşallah aracınıza![]()
Gercekten uzun suredir almayi dusundugum araclardan biri.
Cok temiz duruyor masallah, delsok hayalimi deprestirdi.
Bu arada Izmir Merkez Komutanligi'ndayim. Musait bir haftasonu yakindan gormek cok isterim.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Maşallah Allah kaza bela vermesin, inşallah çıktığında çok çok daha güzel bir şey olacak.
Yedekte duran teneke vs bir jant yok muydu bir şey olmasın?
Bir de arka sisi iptal etmekte emin misiniz? Ben olsam etmezdim.
Del Sol'üm olsaydı kesinlikle s2000 koltuk ve direksiyon takardım.
Aynı şekilde bende çok önceden hep beğenirdim ama hiç almayı düşünmemiştimçok teşekkür ederim araç bittiğinde 1 hafta kadar izmirde olucam daha sonra istanbula döncem müsait bi vakit denk getirirsek 2miz içinde olur tabiki
Ahaha kopart banada video at :P
Sağol kardeşim inşallah güzel olcak bakalımyedekte malesef jant bulamadım zaten aracın boyası bitince boyattırmam gerek boya atmaları var bazı yerlerinde ondan çok titizlenmedim.Arka sis konusunda eminim çünkü daha iyi duruyor arkası plakalık yerinide kare plaka takıp yanlarına bakalitlerini alıcam usdm oluyor sanırım çok daha sade şık duruyor ozaman
s2000 koltuğuna bütcem yetmiyebilir şuan zor belki ilerleyen zamanlarda.. Şuan recaro evo modeli koltuk alıcam dreksyon olayında düşünceliyim
Çok teşekkürler abicim inşallah güzel olcak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)