maşallah delsoller diriliyor forumdan bir kırmızı gitti bir kırmızı geldi.
takibe devam.
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
MaşallahKanka geldi mi İstanbula? Merakla bekliyorum.
Teşekkürler abi inşallah dirliğini güzel noktalıcaz
Yok kanka daha gelmedi daha 1 ayı var getirmeme
Bu arada bugün çekilen son hali aracın Son olarak çamurluk sinyallerimiz iptal edildi ve arka sis iptal edildi,tampon işlerimiz halledildi.Kaporta işimiz böylelikle bitmiş oldu bu hafta boyamız iyice kazınıp zımpara sonra astar boya inşallah 15 20 güne biticek
![]()
Allah kolaylık versin , bittiğinde can yakacak inşallah. Şimdiden kazasız belasız![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Teşekkür ederim inşallah öyle olucak
Yarın izmire gidiyorum boyacımız cumaya teslim edeceğini söyledi bakalım bitmiş olcakmı yoksa süprizle karşılaşıp bitmemişmi görücezBu arada boya işi bitince direk motor bakım değişmesi gereken parçalar ve alt takıma giricez coiloverımız takılcak vizeye hazırlayıp aracı sokup daha sonrasında içi alkantra kaplancak yalıtım yapılcak buda bitince warex egzoz, headırs, düz borumuz yenilencek vs vs böyle gidecek
Almanyadan parçalarımız kaan abime ulaştı en yakın zamanda inşallah türkiyeye elime ulaşcak
Coilover seçimimizi VMAXX'den yana seçtik
Skunk2 vites topuzum geldi
Sağ kelebek camım kırılmış cam kestirip yapmışlar onuda almanyadan orjinal olarak aldım.
![]()
Bi bitsin de derin bir oh çekelim artık Allah'ın İzniyne![]()
Maşallah kardeşim her hafta yanına gidip kulağına fısıldıyorum biliyorsun![]()
bütün güzel temennilerimiz seninle kardeşim işlerin rast gider inşallah![]()
Ama artık bekliyoruz be kankacım..![]()
Kankacım bitse rahatlıcam artık yaEmeğin o yönde çok büyük kanka emeğine sağlık valla
Aynen kanka coilover çok iyi oldu teşekkür ederim
Ne yazıkki çok yolunda giden birgün olmadı abim
Bende sabırsızlıkla bekliyoru kankacım
Bugün'den bahsedeyim biraz..
Tahmin ettiğim gibi bitmemişti araç astar atılmış kabası bitmişti en önemli kısıma gelmiştik.Kaporta çok güzel olmuştu işçiliğini beğendim ustanın nekadar eli ağır olsada umarım güzel bir iş çıkacak ortaya.Bikaç hatalı yer var tekrardan ufak macun zımpra sonra pembe astar atılcak bagaj üstündeki parçalar ayrılcak onlar zımpara astar sonra komple hayırlısıyla hafta içi boyaya giricek, ustayla birlikte bende mesai yapıcam gidip artık erken bitmesi için bakalım nasıl olucak
![]()
Masallah cok guzel duruyor![]()
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Bittiğinde çok güzel olacak sanırım![]()
hangi kırmızı tonda olacak berkin ?
Teşekkür ederim
Teşekkürler
Teşekkür ederim abi
Şuan herşey güzel gidiyor kanka inşallah çok güzel olcak
Orkut abim polo gti Ly3d kırmızısında karar kıldık![]()
Gelelim güncel halimize, ustaya kaza değişen varmı dediğimde hiç bir şekilde kaza değişen yok demesi beni çok mutlu ettirenk konusu beni çok düşündürüyordu ne kırmızısı olsa diye arkadaşlarımın kafasını şişiriyordum
polo gti kırmızısı tam istediğim gibi oldu..
Astar dün atıldı ve şuan kurumasını bekliyorlar,astarı aynı boyancak renk koduyla aynı istedim çünkü çizilir taş gelir bişe olursa en azından altından başka renk gözüsün istemedim.Bugün zımpara yapılcak sonra fırında boyanmaya alınıp hatasız şekilde çıkacak inşallah..
Bu arada far stop sisleri kaptım eve götürdüm,bi cesaretle camlarını söktüm ve içleri çok kirliydi onları güzelce ılık suda temizleyip kurumaya bıraktım.İstanbulda işlerim yoğunlaşınca akşam uçağıyla istanbula gelmek zorunda kaldım pazartesi izmire geri dönüp kalan işlerini halledicem beklemede kalın
Dip not aracın astarı şuan bu boyanmış hali değildir
![]()
Temiz işçilik var hayırlısıyla biter inşallah takipteyim![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)