maşallah güzel araç
yaz geldi sen gelmedin ki bi gezelimmaşallah kardesm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Tehlikeli olmuş ozaman son fotoğraflar
Çok teşekkürler
Teşekkür ederim
Teşekkürler.net
Çıkarttım geçenlerde gökhan abimtakmıcaktım bi aralar güzel geliyordu gözüme ama bu aralar bende takmayı düşünüyorum
Berk çok sağol kardeşim
Çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim
Teşekkür ederim
Serkan abim bi müsait zamanını denk getiremedim valla![]()
Arkadaki 206 hiç yabancı değil Low-Rider özgür abi değilmi Maşallah takiptyeyim valla aracını çok güzel![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Maşallah Araca Çok Güzel Olmuş Yakında Bende Bir Sürpriz Yapıcam Gibi Kazasız Belasız Kullanın...
Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5
Projeye tam gaz devam
Daha görsel olarak yapılcak çok işimiz var ama sıra motora gelmişti.Arabayı görsel olarak mugene çevirmeyi çok istiyorum, şuan zaten mugen jant,vites topuzum,külbütör kapağımı mugen aldım geriye sadece tampon ve spoiler kalıyor onlarıda aldımmı zevkten havaya uçabilirimGörsellik olarak diğer yapılacaklar tie bar,gergi çubukları,gösterge paneli,arka usdm plakalık vs diye ilerliyor, halbuki ben bukadar yapmak için almamıştım bu arabayı ama bir an kendimi bu yolda buldum
Neyse önemli olan arabamı çok seviyor olmam
![]()
Gelelim asıl mevzuya görsel işlerden önce motoru halletmem gerekiyordu.Daha uzun süre bineceğim için kafam rahat olsun istiyordum o yüzden motoru forgetlesekmi,oem mi toplasak,B18c5 spec-R swapmı yapsak diye gidip geliyordum stresten sivilcelerim bile çıktıNeyse ki kararı swap yapmaktan yana seçtim
Şimdi heycanla motorun gelmesini beklemek kaldı
İnşallah 2 hafta içinde motor elime ulaşmış sıkıntısız bir şekilde yürütmüş olacağız..
Buda işin geyik kısmı olsun
![]()
hayırlısı olsun sana da bu yakışırdı zaten![]()
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin.
Baştan sona kadar okudum. Sabır ve emekle geçen günlerin hakkını sonuna kadar vermiş aracınız.
Yıllardan beri içimde bir delsol aşkı var ama projelerin adamı olmadığımdan işin ortasında vazgeçerim diye korkuyorum ve her seferinde vazgeçiyorum.
b18c swap projenizi zevkle takip edeceğim![]()
maşALLAh kazasız belasız. emeğinize kesenize saülık. çok iyi olmuş herşey
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)