06 MTF 44SElamun aleykuma arkadaşlar
BU KONU AYNI ZAMANDA ARACIMA YAPTIM DEĞİŞİKLİKLERİ BARINDIRACAK
İYİ SEYİRLER DİLERİM
.ankaraya cıktık gıttım 06 mtf 44 bası arkadaşlar arac hakkında ılerı gerı konusmus neden bılmıyoprum bende emın olkmak ıcın komputes ve yetkılı servıste cekup yaptım ve aracın sadece on kaput boyalı cıktı daha sonra arac sahıbı arkadaşla kavga döğüş tabı :-) arasıra muhabbetle anlaştık aldım Şimdilik bı kaç foto yuklucem buraya umarım beğenirsiniz kalın salıcakla
- BİLDİĞİNİZ ÜZERE ARACIN JANTI REPLIKA CC
- KONTAK BENDE TAKINTI BİRİ ORJINAL IKISININ BUTONU CALIŞMIYORDU VE ALARM BAĞLANMIŞ
- VE FARLAR ANGEL MORETTA ARIYORUM ORJINAL FİBER DEİL SONCARE VALEO
1 JANTLARADAN BAŞLADIK Ankaradan çağrı erol kardeşimizle güven içerisinde bi alış veriş yaprık ve aldık 15 inç compomotive jatımızı
tabı beyaz boyalıydı ben sadelıkten yana olarak gümüş griye cevirdim
2 Aracın kontağı bende çok takıntı olmmassa olmazlardan sabah kalkmamla soluğu haşim balabanlar yetkılı peugeot servısınde aldım
hesap cıkardılar bayabı tuzlu geldı fakat seven bı abımız sayesınde işcilik almadılar allah razı olsun
kontaklarımız 2 hafta beklemeden sonra beyın ımobilizer ıkı adet kumanda cıp 3 adet paı motoru elımıze ulaştı ve koyulduk işe elektirik şemamızla bırlıkte
![]()
alarm sistemi ve kablo pisliğinden kurtulduk ustamı baya zorladı ama neyse
![]()
son aşamamız kontak sıstemı motorlar beyın imobilizer herşeyın montajı bıttı çalışır durumda teslım aldım
![]()
KONUMU OKUYAN ARKADAŞLARA AYRI BİR MİNNETTARIM TAKIP ETTİKLERİ İÇİN
TEŞEKKÜR EDERIM HAŞIMBALABANLAR VE EKİBİNE