moruk Batman jantlarını nerden buldun :)
Printable View
moruk Batman jantlarını nerden buldun :)
Hayırlı olsun kardeşim :)
Ritmo için ya sev ya terket denebilir :D Bence gayet tarz güzel bir otomobil.
Sıra sanırım yan aynalarda
Jantlar çok iyi olmuş. Maşllah
Orijinal jantlarına dönmen uygun olmuş, çocukluğumdan beri kanımın kaynadığı bir modeldir Ritmo... Allah kaza bela vermesin...
Bu jantlarla olmuş işte :) fifteen ler hiç göstermiordu aracı maşallah
maşallah çok sevimli. Jantların ilan konusunda görmüştüm beğenmiştim önceden :) Ön tampon orta kısım siyah kalıcak şekilde kaporta rengine boyansa bide sis farı olsa çok daha iyi olur sanki
Ritmo tamamlanmış :) Maşallah.
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Koray bunlar 4.5 ofset, biraz daha genişletip 175x50x13 lastikle kullanmaya karar verdim ama havalar düzelene kadar kararım değişmezse :)
Barış teşekkürler. Araç 10gün kadar sankoda kaldı, sanayiden çıkmak istemedi resmen ama şuan sitenin bahçesinde brandasının altında kışı geçirmeyi bekliyo :)
Galerici fifteen leri takarken sökmüş koymuş depoya, aracı alırken stepnede orijinal jantını görünce "bunlar olaydı iyiydi" demeseydim, çöpe giderdi herhalde. o şekilde kurtardım jantları.
Vitaloni California takacağım ama henüz sipariş etmedim evde bir yerlerden çıkar belki diye :)
Tamponların boyaya ihtiyacı var çünkü plastik zamanla kavlamış ve yıkansa bile lekeler çıkmıyor.
Tamponları gövde rengi yapmayı düşünmüyorum çünkü bu arabayı tarz yapanda, çirkin gösteren de o tamponların çizgisi bence.
jant lastik işimi hallettikten sonra dodik ve tampon altı abarth ek yapacağız ve bu vesileyle sis farı da olacak ama tampon ve dodikleri parlak siyah yapacağım. hem parlayacak hem çizgisini kaybetmeyecek düşüncesindeyim ama yaza kadar karar değiştirmezsem :)
Ritmo olarak tamamlandı ama yapılacaklar listemiz baya kabarık.
Aslında komple bir detailig iyi olurdu senin ellerinde :)
Ters kontrast ile jantları böyle yap moko :)
http://preview.netcarshow.com/Fiat-Ritmo-1978-hd.jpg
Moko şuan bende böyle düşüyorum ama beni bilirsin daha 3-5 kere karar değiştiririm yapılana kadar :)
maşşallah. bıçaksırtı bi havası var bu ne böyle diye düşünürken iyiymiş la aslında dedirtiyor :D eskiler iyidir enteresandır ve bir ruhu vardır. neler olacağını merakla bekliyorum
Furkan bence tamponlar mat siyah olsa daha güzel olur gibi.
Maaşallah güzel araç iç resimlerinide paylaşırsanız merak ediyoruz :)
Hakan aslında parlak siyah yapmak istememin nedeni ileriye dönük iki tampon üst noktalarından çıta altını parlak siyah kaplatmayı düşünmem.
Örnek olarak;
http://image5.sahibinden.com/photos/...7596848icn.jpg
iç resimleri için biraz daha bekleyeceksiniz malesef, çünkü detailing sonrası eklemek istiyorum :)
Kimine göre çirkin, kimine göre çok yakışıklı :)
Ben severim bu tip tarz arabaları, senin elinde daha da güzel olacağı kesin abi, orj jantlara dönmek nokta atışı olmuş bence de. Jant göbek kısımlarını geçen sayfadaki gibi yap derim bende, boyasız (siyah) tamponlarla jant içindeki kontrast güzel uyum sağlar bütünlük açısından da :)
Adamin örneği bile 131 racing :) her zaman idolsün abi benim için :)
@Levent, teşekkürler, yapcaz artık bişeyler.
@Koray, elimde değil kanımdan geliyor artık :) hem ubt güzel bir örnek.
Jantların son hali güzel olacak, lastik siparişimizi de verdik, önümüzdeki ay takarız inşallah.
Bu arada yeni palakamızıda bugün teslim alacağız.
Özel olsun diye uğraşmadım ve bahtımıza 34AL3401 geldi.
Yeni app plakalarımız :)
http://i.hizliresim.com/04BA0D.jpg
Ugrasmadan bile guzel plaka denklemissin bro :)
Benimde hoşuma gitti abi, teşekkürler ;)
Moko ilk(01) istanbullu(34) oluyorum ama cümle dizilişini Türkçe gibi algılama plaka dili biraz farklı :D
Maşallah çirkin ama güzel araca.. :D
gop tan mı aldın plakaları AL serisi veriyodu sanırım.ben de 34 yapıcam ama 4 rakamlı plakalara gıcık oluyorum. :)
orjinale döndükçe daha da çirkinleşiyor :) maşallah takipteyim :)
Teşekkürler.
@peace, eyüp, gop, vs. rami'ye bağlı ve AL veriyor.
Plaka almaya gittiğinde seni arşive gönderecekler plaka alman için.
Sana şunun fotokopisini çek içeri geç dediğinde eline verdiği kağıtta plakan yazıyor.
Sana kağıdı verdiğinde plakanı beğenmezsen bir rica et, ketum herifin keyfi yerinde olursa belki alttan başka kağıt seçmene izin verir.
Tanıdığın bir polis memuru vs varsa al yanına öyle git, faydası dokunur bence ;)
Bizim orda halletmişin plaka işini, vardı tanıdık orda :)
sonu 0328 alabilsem bari tanıdık kimse de yanaşmıyo plaka işine, bi sıkıntı mı var nedir :)
Orijinal jantlarla daha sevimli olmuş :)
İtalyanlar orijinalin bozulmasına pek alışamıyorlar. Ben de Alfa'yı aldığım zaman üzerinde italya üretimli çok şık bi maun direksiyon vardı, orijinali takınca dediğiniz gibi hidrolik hissi oldu :)
Nice güzel günlerde kullanın. Maşallah.
plaka değişecek yazdık konuya, ee benim yeşilpınarda oturduğumuda biliyosun, ee eyüpe rami şube baktığı ortada, eeeee şimdi mi söylüyorsun :D
Şaka bi yana bu sefer ne çıkarsa bahtıma dedim, güzelde plaka geldi bence ;)
Barış tanıdık adam bulduk, hemen üstteki alıntıdan bağlantınızı yapın ;)
Teşekkür ederim, bu araçlara 175ten daha kalın lastik eziyet oluyor.
Lastik konusunda mantıklı davranacağım ama direksiyon konusunda Momo-Top Power'ımı takmadan duramam :)
Efsane momo top power :)
Koray bu sefer tamamlayacağım kafamdaki aracı, güzel başka parçalarda olacak üstünde ;)
Her seferinde 131'lerde ya aksilik ya da imkansızlıklar sonucu tamamlanmadan yollarımız ayrıldı ama bu sefer yarıda bırakmak yok :)
Face de son durumu var buralarda yok :(
sahibinden de görünce baya baya ciddi ciddi alıp toparlamayı düşünmüştüm bunu :) vaz gectikten sonrada apaçinin teki alıp harcamasa bari arabayı dedim hatta. ama şimdi içim rahat ufaklık son derece emin ellerde doğru yol üzerinde ilerliyor :) maşallah saolun valla :)
İlanla alakam yok ama jant nokta olur..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...56383613/detay
hahahaha olum konuyu yeni görüyorum vallahi çatlaksın sen hahahaha :D olum çok cici laaan kazasız belasız mayk
arkadaşlar teşekkürler güzel youmlarınız için.
Aracın içi hemen hemen bitti fotolar yakında :)
@rekord2000 parç konusu biraz uğraştırıyor beni ama keyifli bir araç uğraştıkça sahibini butlu ediyor.
@mustu, kanka almam derken yine aklımda kalacağına garajımda kalsın dedim bi anda aldımişte :)
lastik seçimimizde biraz yanıldım herhalde yeniden lastik değiştireceğim ve jantlar bi temizlenip boyanacak sonra son halleriyle foto ekleyeceğim ;)
bi de gtv alman lazım bence :)