K0213 Nickli Üyeden Alıntı
Valla ben ustalarımın yalancısıyım ama üzerinde yüzlerce kişi çalıştığı için estaş dereceli egzantrik üretmiş bu motor için, arp saplama bulunuyor, uyumlu yay şapka subap bulunuyormuş, hafif krang olarak bir aracın ki uyumluymuş vs. vs. baya bi bu motoru swaplayalım diye ikna çalışması oldu. :)
Çok sağol dostum, bir ara özelden yazacağım sana araç içinde ağır bir koku var, yılların vermiş olduğu birikim diyelim ://
Kaporta işlerimiz donör araç bulunduktan sonra devam edeceği için Ankara'ya gelmem uzun sürebilir, tüm işler bittikten sonra detaylı temizlik ve rodajı tamamlamak için sana gelmeyi inan ki düşünüyorum ama öncesinde çok detaya girmeden önerilerini isteyeceğim :)
Kaporta ustan İstanbul Alibeyköy'de Ömer Usta.
Kendisi de çürük araç almıyor ama benim klasik değeri taşıyan araçlarımı yapıyor sağolsun.
Kendisi çok prensiplidir, bana "1-2 ay beni sıkıştırma" dedi ama 1 haftada tabanları bitirdi, muhtemelen de 1 haftada arka kısmını tamamlar gibime geliyor :)
Boşta kaldıkça yapacaktı ama şuan için dükkana araba almadan Ritmo'yu yapıyor, yıllardır tanırım henüz yatan, sürünen bir araç hiç görmedim dükkanında.
Klasik kaporta restorasonlarına ikna edebilirim ama gündelik kullanılan çürük araçları almıyor :)