maşAllah kazasız belasız sürüşler. kombinasyon herkesin demesi gibi çok şık. prenses içinde analı babalı büyütsün rabbim
maşAllah kazasız belasız sürüşler. kombinasyon herkesin demesi gibi çok şık. prenses içinde analı babalı büyütsün rabbim
Peki öyle olsun.
Dün rodaj olsun mahiyetinde narlıkuyu tarafına gittim geldim ama yol çok kalabalıktı. En azından ilk 500km yi şehir içinde yapmamış oldu.
Sıfırlamadan itibaren ortalaması. Fotoda detaylıca hız vs var
7 ileri otomatik 2 litre turbo 150 kw bu araba,kilosuda 1600 üstü galiba onu tam hatırlamıyorum. 19 jantlı.Tabiki klima full hep
Buda sabah ofise gelirken
![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Eşinizin hastalığı için de şifa versin.
Zevkli bir seçim olmuş. Umarım bundan sonra ağız tadıyla binmek nasip olur.
yakıt değerleri çok iyi.
maşşallah ALLAH nazarlardan saklasın nazar değmesin
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
kazasız belasız keyifli sürüşler aracınız çok güzel maşallah
Daha büyük bir akvaryuma geçince, kendini okyanusta zanneden balık kadar aptal olmayın. Gerisi hallolur
Renault Sport 172 / 55 RS 395
Çok iyi beeeMaşallah kazasız sürüşler dilerim
Hayırlı uğurlu olsun , rabbim gözü olanlardan uzak tutsun inşallah
E Serisi Coupe / Cabrio çok hoş araç ve kırmızı renk bi arabaya bu kadar yakışabilir![]()
Araba 1000 km yi geçti arkadaşlar.
270e deposu doluyor 500km gidiyor.Kışın 600 gider sanırım klima kapanınca.
GLA,200e doluyor 500 gidiyor.
A180 de 200e doluyor 700km gidiyordu.
Üstü açıkken camları açtığın zaman cidden üstünü açtığını anlıyorsun.Yoksa camlar full kapalı ise üstü açık bile olsa içeride hafif bir esinti vb birşeyler oluyorda dünyalar değişti gibi gelmiyor yada belki ben alışıyorum artık.
35 yanaklı 19 jantlı olmasına rağmen GLA danda A danda daha konforlu daha rijit daha stabil sessiz. Ortak bir sürü parçası var ama işte ne kadar ekmek o kadar köfte durumu.
Şehiriçi asfalt durumuna göre dipgaz olmasa bile arkasını bırakmaya çalıştığı esp devreye girdiği oluyor ama çoğu insan farketmeyebilir bile.ESP çok müdahele ediyor.
![]()
Valla gecen gun gordum soulmatede otururken assagidan yavas yavas suzulerek cok asil bir sekilde geliyorMasallahi eksik etmemek lazim
![]()
DoğrudurKlasik turlama rotam. Ziyapaşa madonun oradan çıkarım (ofis o binada) kuzeye doğru büyükçe bir tur sonra doğuya doğru eve
Sağda solda oturmaktan çok daha fazla zevk veriyor bana üstü açıkken gezmek. Zaten oturduğumda da arabayı izlemekte güzel oluyor
Yakın zamanda run flat olmadığı için lastikler; düşündüğüm kadar pahalı olmadığını da duydum ki lastiklerin ve böylece yanlamaya da başladım baya keyifli çok şükür
Ha birde 200 üstü giderken benzin ışığı yanınca dip gazı kesmek gerekiyormuş.Nasıl olsa petrole kadar götürür demek hataymış onu gördüm geçen akşam![]()
Jantlari alicam karar verdim cidden cok hos duruyor , bu arada ziyapasa asfalti ve ortami inceden yanlamaya cok musait , Mersinden apacilige severek geliyoruz![]()
Bu jantlar kesinlikle olmazsa olmazı kardeşim.Canlı görmelisin birde fotodan çok daha farklı araba gerçekte.
Kolumandaki test aracı 4 kapı bordo ve bu jantlar ile idi duruyorsa hala.
Benim favori göbeklerimden biri istasyon meydanı
Evden giderkende yanlama rotası. Egzostcu şuayip kavşak + istasyon meydanı.Eve dönerkende ofisten,galeria kavşağı + demir köprüden doğuya dönerkenki kavşak
50 km hızı geçmedikten sonra yanlamak pek problem değil sonrası sıkıntı Allah korusun
Hı unutmadan arabayı konfigüre ederken ekstra olarak 5768 + vergileri eklemişti bu jant
Aftermarket vs nedir durum ona göre araştır
Valla acikcasi ben satmayi dusunuyordum abi istedigim gibi kit bulamadim cunku , bide okuldan dolayi hep binemiyorum ama eger sizin arabadaki gibi durursa bu jant o zamanda kit ile dusunebilirim . Bu arada benzin falan canini sikarsa hemen 4 matic dizelle takaslayabiliriz abi![]()
Dur bir kaç foto ile beraber 200 üstü dipgazda ne yakmış onunda fotosunu ekleyim.Konuda güncellensin
Çok sağol arabamı çok seviyorum
![]()
Abi herturlu zevk verir ama yazin son gunlerinde oturma zaten ac ustunu gez
Yanlama rotasi olarakta
-Istasyon kavsagi
-Iller bankasi
-Leman kavsagi
-Mono kavsagi
-Hasanusta kavsagi
Aksam buralar sessiz ve sakinken cok guzel oluyorkaldiki senin makine cok rahat yanlar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)