TeşekkürlerBir gün bir yerde denk gelirsek neden olmasın
Teşekkürler
Teşekkürler
Geçtiğimiz günlerde trigeri, kayışı ve oradaki tüm gergileri değiştirdik, eskiyen bir kaç parçamızı da yeniledik.
Klima bakımlarını da aradan çıkartmak istedim. Carbonlu polen filtresi yurtdışından geldikten sonra, klima gazı basıp dezenfekte ve güzel koku veren tüp ü klima yoluna boşalttık. Dezenfektesini bilemem de koku olarak etkisini baya gördüm diyebilirim.
Sıra geldi bazı eksiklere, Hks Evc 6 oğluma hayırlı olsun
Ayara çıkmadan önce, meth nozzle larını bağladık;
İdarelik çektiğimiz hortumlar aşırı ısıdan baya yumuşamıştı, sıkıntı yaşamamak adına ölçüleriyle sıfır daha sert hortum aldık, izlediği yolu değiştirdik.
Çıkan bujiler ömrünü doldurmuş gibiydi, bkr8 iridyuma geçtik. Çalışması bile değişti arabanın.
Yazılımı güncelledik retardlara dayanamıyordum artık, beyin bir haylı yorgundu soketten yazılım atamadık ve çok uğraştık, ilk çıktığımda 347 hp güç almıştım methanolsüz. Stage 3 yazılım methanol ile birlikte güç 404 hp. Basınç 1.58 peak 1.5 bar cont.
Şimdilik bu kadar, daha iyi yerlere gelmek için yapmamız gereken işler var. Araya kuzenlerin düğünü ve kurban bayramı girdiğinden ekimde kaldığım yerden devam inşallah![]()