Bi durban kalmış abi eksik durbandan sonra otur karşısına manzara niyetine izle şu görsel benim golfte olsa satmayı bile düşünmezdim vallakocaman MAŞALLAH
Bi durban kalmış abi eksik durbandan sonra otur karşısına manzara niyetine izle şu görsel benim golfte olsa satmayı bile düşünmezdim vallakocaman MAŞALLAH
18 jant şart![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
replika olanlarının fiyat ve ağırlığını bilen varmı acaba 18'lerin ?
gülle gibi maşallah
aynen oda çok farkettiriyor araç üstündeki jantların 1 kg fazlası bile çekişte çok farkettirir o yüzden orijinal olması kaydıyla değiştirebilirim oda çok pahalı olduğu için şuanlık zor yapacak olursam sırada korkumu atlattığımda yazılım ve U led var U led çok önemli değil ama yazılımı hala araştırmaktayım
güzel hafif jantlar var. 17 dijonlar 11 kg. bende şuan takılı olan 18 ler 8.8 kg geldi.
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Bu arabaya durbandan daha iyi duran jant yok bana göre 18 olarak. Heleki japon tarzı jantlar hiç olmuyor.
Lip de pek uymamış arabanın tarzına, hevesini kırmak gibi olmasın ama.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Karşıdan güzel durmuş lip, bende çok baktım en güzel duranlardan olmuş yandan bozuyor sadece, modeli nedir?
cupra lipi gördüm oda fena değil.
18 replıca durban ağır değil tam tersine hafif olması lazım dijondan, daha dışarda durduğu için yol tutuşda fark ediyor.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Ufukta yazılım gözüküyor sanki![]()
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Maşallah Allah kaza bela vermesin ağız tadiyla binmek nasip etsin. Eksiksiz ve kusursuz emeğiniz var.
Lip piano black parlak olursa daha hoş durur benim tercihim
Extra TSİ motor olmasıyla birlikte şehir içi ve şehir dışı ortalama kaç litre yakıyosunuz herhangi bir hava filtresi vs var mi araçta? Yoksa stock mu?
teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)