User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
179 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Golf 7 Highline White Tiger

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah abi aracına. çok yerinde ve güzel dokunuşlar yapmışsın. ikizinden daha güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hanz10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Allah kaza bela vermesin ağız tadiyla binmek nasip etsin. Eksiksiz ve kusursuz emeğiniz var.

Lip piano black parlak olursa daha hoş durur benim tercihim

Extra TSİ motor olmasıyla birlikte şehir içi ve şehir dışı ortalama kaç litre yakıyosunuz herhangi bir hava filtresi vs var mi araçta? Yoksa stock mu?

teşekkürler.
    Cok tesekkur ederim elimden gelen sadelikleri yaptim sadece ve oldu diyebiliriz.

Lip sungerimsi birşey boyanmaz diye düşünüyorum zor yani

Sehir disi full depo 140 in altina hic inmeden 800 km yapti full klima açık. Sehir içide egzoz sesini duymak istemezsem 7.5 8.5 arasi dolaşıyor ama efendi kullanirsam.

Herhangi hicbir extra yok tamamen stock motor sadece orta susturucu sökük son susturucu gti egzoz orijinal. Yazilim dusunuyorum korkularimi atlatabilirsem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah abi aracına. çok yerinde ve güzel dokunuşlar yapmışsın. ikizinden daha güzel
    cok sagol kardesim en krallari siz kardeslerimin olsun insallah

BerkinAKCAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah gerçekten cok sade ve cok şık duruyor. Allah kaza bela vermesin. Birde arka led stopların maliyeti nedir acaba ?
    Only Flying is Better AKÇAY

Stance Works

Kr975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi yaaaaa İyi dimi böle
    Maşallah Süpannallah kardeşim benim
    Kazasız Belasız olsun
    вι̇z αşкι αℓмαηℓαя∂αη çαℓ∂ιк ﹗﹗﹗﹗

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BerkinAKCAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah gerçekten cok sade ve cok şık duruyor. Allah kaza bela vermesin. Birde arka led stopların maliyeti nedir acaba ?
    teşekkür ederim amin cümlemize kaza bela vermesin. led stoplar servisten temin ettim takmalarıyla birlikte 1350 ye denk geldi diğerleri arasında araçta dağlar kadar fark oluştu led stop bu aracı baştan aşağı değiştirdiğine inanıyorum

Alıntı Kr975 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabi yaaaaa İyi dimi böle
    Maşallah Süpannallah kardeşim benim
    Kazasız Belasız olsun

eyvallah abim iyi iyi amin cümlemize kazasız belasız olsun darısı mavişimize olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz cimbom maçındayız

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok tesekkurler eibach 5 cm alman arabalarina biçilmiş kaftan cok guzel oldu felaket fark var bos alanda makas denedim superdi
    Öncelikle Aracın cok güzel maşallah. Konforun nasil biraz bahsedermisin? Yaysız arabam hiç olmadı ama gtida h&r kullandıktan sonra artik yay taktırmaya korkar oldum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah aracınıza güzel uygulamalar yapıyorsunuz. kazasız belasız sürüşler.
    Citreon DS3 1.6 THP 156 HP

Kr975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu basık araçları nasıl kullanabiliryorsunuz anlamıyorum yaaa
    вι̇z αşкι αℓмαηℓαя∂αη çαℓ∂ιк ﹗﹗﹗﹗

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kr975 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu basık araçları nasıl kullanabiliryorsunuz anlamıyorum yaaa
    Ne bilieyim valla gidiyor işte öyle böyle

Alıntı Berkayy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Aracın cok güzel maşallah. Konforun nasil biraz bahsedermisin? Yaysız arabam hiç olmadı ama gtida h&r kullandıktan sonra artik yay taktırmaya korkar oldum.
    çok teşekkür ederim. konforu elbetteki orijinale göre bir düşüş mevcut. 3.5 cm lik olsa hiç düşmüyor ama bunda hissedebiliyorsunuz düştüğünü ama süper kaliteli ve gerçekten diğer yaylara göre çok ama çok yumuşak ve iyi yoltutuşu var tavsiye ederim kesinlikle. hep eibach kullandım kullanmayada devam edeceğim diyebilirim.Gti yayları orijinalden sert ama H&R çok düşüren ve ondan daha çok sert bir yay o yüzden memnun kalanı daha görmedim orada ufak bir hata yapmışsınız

Alıntı GermanStyle07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah aracınıza güzel uygulamalar yapıyorsunuz. kazasız belasız sürüşler.
    çok teşekkür ederim elimden geldiğince dokunmaya devam ediyorum bakalım daha neler olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omrasm01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ufukta yazılım gözüküyor sanki
    korkuyorum tam cesaretimi topluyorum ama cesaretimi toplayan demeçleri verenin yazılımı atanlar olduğunu görünce tekrardan kırılıyor cesaretim. kullanıcıdan rahatlatan sözler görmek istiyorum hep ama süpriz yapıp girişebilirim bu yazılıma 140 -45 olsa yeter bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    korkuyorum tam cesaretimi topluyorum ama cesaretimi toplayan demeçleri verenin yazılımı atanlar olduğunu görünce tekrardan kırılıyor cesaretim. kullanıcıdan rahatlatan sözler görmek istiyorum hep ama süpriz yapıp girişebilirim bu yazılıma 140 -45 olsa yeter bana
    Ne istiyorsun abi bilgi olarak neler düşünüyorsun yardımcı olayım
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omrasm01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne istiyorsun abi bilgi olarak neler düşünüyorsun yardımcı olayım
    1- Sürekli yüksek hızda kullanırsam (ÖRN: uzun yolda hızlı kullanırım 150-230 arası sürekli kullanımda ) sıkıntı yaşarmıyım
    2- Sürekli ara gazlamalarda sıkıntı yaşarmıyım motorla ilgili çünkü ara hızlanmaları çok seviyorum elimde değil sürekli ara hızlanmalarla sürerim aracımı yakıtın önemi yok benim için az yakmış çok yakmış problem değil
    3- Turbo çalışmasına özen göstererek çalıştırıp gazlamak için bekler durduracağım zaman mutlaka azami 30 sn 1 dk beklerim kesinlikle.( bu sıkıntıların önüne biraz olsun geçecektir. ) Bakımlarını düzgün yaptırırım.Hele 3-5 bin km daha gitsin birşey olmaz diyenlerden değilimdir.
    4- İstediğim zaman eski orijinal 122hp lik yazılımına dönebilirmiyiz.
    5- İStediğim 155 - 160 hp intercoler yok borular kablolar felan değil. 140-145 hp yeterde artar bana söküp birşeyler ekletmek istemiyorum aracıma sadece yazılım olması kafi bir sıkıntı yaşarmıyız orijinal parçalarla. araç 22 binde tamamen stock bakımdan çıkalı 500 km oldu sadece orta susturucu yok son susturucuda orijinal gti egzoz kazanı
    6- Bunu adanada kimlere yaptırsam gözüm arkada kalmaz ÖRN: DREcu bu iş için adanada yeterlimidir.

not : aklıma gelirse ekleme yaparım

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bilieyim valla gidiyor işte öyle böyle

çok teşekkür ederim. konforu elbetteki orijinale göre bir düşüş mevcut. 3.5 cm lik olsa hiç düşmüyor ama bunda hissedebiliyorsunuz düştüğünü ama süper kaliteli ve gerçekten diğer yaylara göre çok ama çok yumuşak ve iyi yoltutuşu var tavsiye ederim kesinlikle. hep eibach kullandım kullanmayada devam edeceğim diyebilirim.Gti yayları orijinalden sert ama H&R çok düşüren ve ondan daha çok sert bir yay o yüzden memnun kalanı daha görmedim orada ufak bir hata yapmışsınız

çok teşekkür ederim elimden geldiğince dokunmaya devam ediyorum bakalım daha neler olacak
    Bende golf gtimde eibach 5 lik kullanmıştım güzeldi gayet konforu ama dedigin gibi gti sert olduğu için hr ile iyice sertleşmişti. Satmasaydım coil alicaktim Benim golfte dizel bağımsız değil arkaları artk konforlu arabaya binmek istedigim için 3.5 eibach alicam gibi gözüküyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkayy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende golf gtimde eibach 5 lik kullanmıştım güzeldi gayet konforu ama dedigin gibi gti sert olduğu için hr ile iyice sertleşmişti. Satmasaydım coil alicaktim Benim golfte dizel bağımsız değil arkaları artk konforlu arabaya binmek istedigim için 3.5 eibach alicam gibi gözüküyor.
    3,5 işini görecektir hemde hayran bırakacaktır konfor olarakta. coil işine girmeyin derim kw1 almıştım aracı rezil ediyor kw2 olursa yumuşak ayarlı olur düşünün derim ama sürekli düşürüp indirmeyeceğiniz için o paralara değmiyor bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1- Sürekli yüksek hızda kullanırsam (ÖRN: uzun yolda hızlı kullanırım 150-230 arası sürekli kullanımda ) sıkıntı yaşarmıyım
    2- Sürekli ara gazlamalarda sıkıntı yaşarmıyım motorla ilgili çünkü ara hızlanmaları çok seviyorum elimde değil sürekli ara hızlanmalarla sürerim aracımı yakıtın önemi yok benim için az yakmış çok yakmış problem değil
    3- Turbo çalışmasına özen göstererek çalıştırıp gazlamak için bekler durduracağım zaman mutlaka azami 30 sn 1 dk beklerim kesinlikle.( bu sıkıntıların önüne biraz olsun geçecektir. ) Bakımlarını düzgün yaptırırım.Hele 3-5 bin km daha gitsin birşey olmaz diyenlerden değilimdir.
    4- İstediğim zaman eski orijinal 122hp lik yazılımına dönebilirmiyiz.
    5- İStediğim 155 - 160 hp intercoler yok borular kablolar felan değil. 140-145 hp yeterde artar bana söküp birşeyler ekletmek istemiyorum aracıma sadece yazılım olması kafi bir sıkıntı yaşarmıyız orijinal parçalarla. araç 22 binde tamamen stock bakımdan çıkalı 500 km oldu sadece orta susturucu yok son susturucuda orijinal gti egzoz kazanı
    6- Bunu adanada kimlere yaptırsam gözüm arkada kalmaz ÖRN: DREcu bu iş için adanada yeterlimidir.

not : aklıma gelirse ekleme yaparım
    Abicim pm attım özel konusalım
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda egzoz sesimiz biraz soğuduktan sonra aklıma geldi çekmek ama patlama sesi var yinede

berkka35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız
    2006 Honda Civic 1.6 LS
    2012 Toyota Avensis 1.6 Elegant Extra

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)