maşallah abi aracına. çok yerinde ve güzel dokunuşlar yapmışsın. ikizinden daha güzel![]()
maşallah abi aracına. çok yerinde ve güzel dokunuşlar yapmışsın. ikizinden daha güzel![]()
Cok tesekkur ederim elimden gelen sadelikleri yaptim sadece ve oldu diyebiliriz.
Lip sungerimsi birşey boyanmaz diye düşünüyorum zor yani
Sehir disi full depo 140 in altina hic inmeden 800 km yapti full klima açık. Sehir içide egzoz sesini duymak istemezsem 7.5 8.5 arasi dolaşıyor ama efendi kullanirsam.
Herhangi hicbir extra yok tamamen stock motor sadece orta susturucu sökük son susturucu gti egzoz orijinal. Yazilim dusunuyorum korkularimi atlatabilirsem
Maşallah gerçekten cok sade ve cok şık duruyor. Allah kaza bela vermesin. Birde arka led stopların maliyeti nedir acaba ?
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
Tabi yaaaaaİyi dimi böle
![]()
Maşallah Süpannallah kardeşim benim
Kazasız Belasız olsun![]()
вι̇z αşкι αℓмαηℓαя∂αη çαℓ∂ιк ﹗﹗﹗﹗
teşekkür ederim amin cümlemize kaza bela vermesin. led stoplar servisten temin ettim takmalarıyla birlikte 1350 ye denk geldi diğerleri arasında araçta dağlar kadar fark oluştu led stop bu aracı baştan aşağı değiştirdiğine inanıyorum
eyvallah abim iyi iyiamin cümlemize kazasız belasız olsun darısı mavişimize olsun
Maşallah aracınıza güzel uygulamalar yapıyorsunuz. kazasız belasız sürüşler.
Citreon DS3 1.6 THP 156 HP
Ne bilieyim valla gidiyor işte öyle böyle![]()
çok teşekkür ederim. konforu elbetteki orijinale göre bir düşüş mevcut. 3.5 cm lik olsa hiç düşmüyor ama bunda hissedebiliyorsunuz düştüğünü ama süper kaliteli ve gerçekten diğer yaylara göre çok ama çok yumuşak ve iyi yoltutuşu var tavsiye ederim kesinlikle. hep eibach kullandım kullanmayada devam edeceğim diyebilirim.Gti yayları orijinalden sert ama H&R çok düşüren ve ondan daha çok sert bir yay o yüzden memnun kalanı daha görmedimorada ufak bir hata yapmışsınız
çok teşekkür ederim elimden geldiğince dokunmaya devam ediyorum bakalım daha neler olacak![]()
1- Sürekli yüksek hızda kullanırsam (ÖRN: uzun yolda hızlı kullanırım 150-230 arası sürekli kullanımda ) sıkıntı yaşarmıyım
2- Sürekli ara gazlamalarda sıkıntı yaşarmıyım motorla ilgili çünkü ara hızlanmaları çok seviyorum elimde değil sürekli ara hızlanmalarla sürerim aracımı yakıtın önemi yok benim için az yakmış çok yakmış problem değil
3- Turbo çalışmasına özen göstererek çalıştırıp gazlamak için bekler durduracağım zaman mutlaka azami 30 sn 1 dk beklerim kesinlikle.( bu sıkıntıların önüne biraz olsun geçecektir. ) Bakımlarını düzgün yaptırırım.Hele 3-5 bin km daha gitsin birşey olmaz diyenlerden değilimdir.
4- İstediğim zaman eski orijinal 122hp lik yazılımına dönebilirmiyiz.
5- İStediğim 155 - 160 hp intercoler yok borular kablolar felan değil. 140-145 hp yeterde artar bana söküp birşeyler ekletmek istemiyorum aracıma sadece yazılım olması kafi bir sıkıntı yaşarmıyız orijinal parçalarla. araç 22 binde tamamen stock bakımdan çıkalı 500 km oldu sadece orta susturucu yok son susturucuda orijinal gti egzoz kazanı
6- Bunu adanada kimlere yaptırsam gözüm arkada kalmaz ÖRN: DREcu bu iş için adanada yeterlimidir.
not : aklıma gelirse ekleme yaparım
Bende golf gtimde eibach 5 lik kullanmıştım güzeldi gayet konforu ama dedigin gibi gti sert olduğu için hr ile iyice sertleşmişti. Satmasaydım coil alicaktimBenim golfte dizel bağımsız değil arkaları artk konforlu arabaya binmek istedigim için 3.5 eibach alicam gibi gözüküyor.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)