Geçtiğimiz senelerde nisan başında çoktaaan yazlık pabuçlarımızı takmış olan biz, bu sene ev taşıma muhabbetlerine bir de kışlıkları bir yere sıkıştırma derdi gelmesin diye gidip değişmeyi bekliyorduk. Ancak havaların iyice ısınması ile kışlıkların deforme olabileceğini düşünüp dün michelin bayisine uğradım. Normalde pilot sport 4 için 450 tl fiyat vardı Kolayoto'da, umutsuzca gitmiştim fiyat almak için. Ancak dün öğrendiğim şekilde 01 Mart – 30 Haziran tarihlerinde Michelin yetkili bayisinde alım yapınca 17 ve üstü ölçüye 240 tl indirim yapılıyor. Bu sayede piyasanın altına gelmiş oldu ve bi gazla PS4'lere geçtik.
Kampanya linki şu lastik alacakların haberi olsun:
https://m.michelin.com.tr/content/pd..._kurallari.pdf
Onun haricinde yellowstuff'lar geldi. Bulabilirsem çizgili ön disk ile takacağım yoksa diskin durumuna göre oem vs olabilir. Ufak tefek eksikleri gidermeye devam ediyorum bir yandan da.
Abi impetus revo 2+'nin değerleri çok iyi fakat pratikte çok başarılı bir lastik değil diyorlardı. Kafamdaki lastik Goodyear eagle f1 asymmetric 3 idi. Ama dün bayinin Primacy 4'ün değerleri fena değildi ama önceden kullandığım primacy 3 çok çabuk bittiği ve özelliğini erken kaybettiği için aklımda olan pilot sport 4'ü seçtim dün ani bir kararla. Şimdilik baya memnunum hatta kış lastiğinin ardından bayağı keyif aldım arabadan
O zaman davlumbazın içini de Erkurt ardından üstüne firex ile kaplarım. Bir de dışarı bakan tarafa putur atılsa herhalde hissedilir bi fark olur?
Once sana sonra anteplee'ye feda olsun. Eyvallah baboş.
Lastiklerin çok güzel kardeşim hayirli olsun. Kampayada denk getirmiş olman dahada iyi olmuş. Erkurt + bol firex kullanırsın. Birde camurluklarin icinde ön kapı menteşelerine doğru bir izolasyon oluyor açmışken onuda bi kontrol et derim. pütürün sese cok faydasi olmasa da araç sağlığı icin iyi. Geçen benim aracın altina baktım tertemiz buz gibi duruyor o anlamda pütür faydalı olur. Şimdiden kolay gelsin
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Rengi çok asil duruyor.
Kazasız belasız sürüşler dilerim..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Yorumlar için teşekkür ederim. Bu bahaneyle konuyu guncelleyeyim ben de.
Eskisi kadar vaktim olmadığı için aldığım yellowlari da brembo maxlari da takamadım. Üzerinde 0.5cmlik spacer vardı. Nerden esti bilmiyorum ama 1 cm olanları aldım eibachin. Ama henüz çıkarıp tamkadım onları da. Tabi bunda yabancı bi şehirde olmamın da etkisi büyük. Adıyamanda iken nazımı çeken güvendiğim bi ustam vardı. Şimdi tanimadigim yerde bu keyfi işleri kendi keyfine dönüştürecek insanlarla denk gelmemek için bir şey yapmadım bekliyorum. Bi yandan hala satma düşüncesi de mecburiyetten var çünkü benden başka kimseye verebileceğim bir araç değil. 2. Araç da benim durumumda çok müsrifce olacak. Kafada bu sorular devam ediyor olsun, hala da küçük projeler var.
-Kaliper boyama
-Delikli on fren diski ve çelik fren hortumları almak
-Emme manifold flaplarini iptal etmek (2yildir flap iptal kiti bagajda geziyorum)
-oil catch can takmak
-seramik koruma ve haftalık cilalar ile devam etmek![]()
Geçen hafta tatsız bi durumla karsilastik. Bugün vaktim de vardı. Daha öncesinde self wash tabelasını gördüğüm yerin yolunu tuttum. Çok kapsamlı olmasa da ufaktan başlangıç yaptım detailing'e. Parlaklık ve duruş hiç fena olmadi. Değişime zaman içinde bakacağım. Ironout ile demir tozlarını söktüm, kili citrus kullanarak kullandım puruzsuz hâle getirdim elimden geldiğince cizmemeye çalışarak, sonrasında tekrar yıkama ve kurulama sonrası önce srp ardından fusso dark wax kullandim. Boyasız plastikler ve farlara sıra gelmedi onları bir sonraki sefere bıraktım. Küçük nazarligimiz ile buyrun fotolar.
![]()
Stadın orada ben de fotoğraf çekeyim bi ara.Nasıl olsa evimin arkasıBu arada siyah arabayla uğraşınca insan karşısına oturup baktıkça bakıyor
![]()
Bir motorsport jant at buna artık bence. MaşAllah kendine gelmiş araba, çok güzel parlamış elinize sağlık.
Tek eksiği sunrooftan çıkan abla di mi gürsel amca
Euro 4un altında iken yavuz abiyle görüştük baya niyetlenmiştim o ara superturismo almaya. O ara olmadı sonra alırım dedim şimdi aldı başını gitti. Ikıncı el 5x100 arada açıp bakarım. 17 inç kendini göstermeyecek 18 gerek. Onu da bulmak da almak da mesele. Denk gelirse orjinal oz 18 inç yine de düşünürüm. Her halükarda bir cok insan bmw karpuz janta benzeetse de kendi jantlarını da beğeniyorum. Yolda güzel duruyor. Tesekkur ederim.
Bu jantlar aslında çok güzel ancak bence yanak biraz kalın gözüküyor. (Standart ölçü ne ise odur ayrı konu)
Bir alt yanak olsa mesela 45>40 gibi o zaman çok daha tatlı durur.
Kesinlikle. Ilk aldiğimda 215 45 17 lastiklerle dipçik gibi duran araba bi kaç ay içinde tüm lastiklerde balon oluşunca hem biraz daha grup artsın hem de balon sorununu çözelim diye 225 45 17 takmaya başladım. Orjinal ölçüde ben buradayım diyor zaten lastikler.
Aynı jantin 18inde 225 40 18 ile bağırıyordu ama onda da konforu törpülemişti baya.
Sonuçta biblo değil kullanılıyor, optimum zevki hangisi veriyorsa onu tercih etmek lazım. Memleket yolları *****.
c5 le beraber çekelim bi gün, stadın önü güzelmiş. 45 yanak lastik ve Sakarya bir arada olmaması gereken kombinasyon. Yollar tarladan hallice bir çok yerde.
147 kullanmış birisi olarak söylüyorum ciddi keyifli, debriyaja alışmak mesele ama biraz![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
jantları L8AU kodu ile boya geç veyselbaşka eksiği yok
![]()
maşallah veysel ama jantları bende beğenmedim. karpuz jant gibi![]()
Aynen öyle. Klasik olacak bir marka model değil. Dizel çok bilinen bi motor. Tam kullanıcı arabası o yüzden kullanılıyor. 75 bin km yapmışım 3.5 senede. Daha çok rahat o kadar gideri var. Haliyle optimum kombinasyonu yakalayıp binmek lazım
Aynen abi. Elimde fazla cila varönce yıkar parlatir sonra çekeriz.
A new wolkanku is rising mi
Bu mu bahsettigin renk? Yeni bayattım ya jantları. Boyatmak sorun değil de o sürede ikame jant bulmak mesele.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)