maşallah çok temiz görünüyor güle güle kullan![]()
maşallah çok temiz görünüyor güle güle kullan![]()
RACE WERKS
çok başarılı bir araç uzun süre baktığım kovaladığım bir araç ankaradaki değil galiba. sen bu virüsü kaptınya artık bundan aşağısı kurtarmaz..Güle güle kullan ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Koca aslani bugun gordum bende canlısı resimden cok daha diri ve guzel tekrar masallah Özgür![]()
Özel not : Aslani liftin olduğu perona ters sokarak ilk oldun heralde mod.luk boyle bisey![]()
![]()
1881 - 193∞
Maşallah kankacım çok güzelmiş, 206'dan sonra deprem etkisi yaratmıştır eminim.
Kazasız belasız binersin işallah...
Hic piyasayi takip etmiyorumda muhtemelen sirket spec bombos jettadan, fluence ve turevlerinden ucuzdur. Hacim var, guzellik var ve oldukca dolu. Gule gule kullan Ozgur.
lpg yoksa acıdım sana kankahayırlı olsun masallah temızmıs. sehırıcı 100 lıraya 500+ yapmaya alısmıs bırı olarak ıntıhar olur bu bana
![]()
süper seçim.. lpg takılır paşa paşa binilir
wolkanku'ya yaptığım yorum senin için de geçerli bro; Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin, sürpriz bir masraf çıkmadıkça ufak tefek şeyler olur onlarla da uğraşmayı seven insansın zaten halledersin; bol bol keyfini süreceğini düşünüyorumKazasız belasız inşallah
Hayırlı olsun kardeşim
Kia opirus 3.5 V6 kullandım 20.000 KM kadar
İz genişliği fazla olan hacimli arabalarla uzun yol seyahatleri harika oluyor. 160 ile ekonomi yapıyordum
Kaliteli bir LPG kiti ile bol bol gez bence.
Umarım kia gibi önden çekerdir. Güç kaybı az oluyor ve cüsseye göre daha atik oluyorlar
Güle güle kullan kazasız belasız inşallah![]()
cok guzel gule gule kullan kardo
Kazasız belasız kullan broo.
İç-dış kusursuz kondisyonda maşallah. Hep ufak arabalardan sonra bu gemi gibi gelmiştir![]()
hayırlı olsun brembolar için dip fiyat![]()
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Piyasası 25-35k arası temizliğine göre değişiyor. Bu donanıma konfora resmen bedava değeri bilinmeyen herkesin korkarak baktığı bir araç.
Hayırlı olsun Özgür Accordu aldığımda bende böyle duygular içerisindeydim. Bunların keyfi bambaşka oluyor. Ama lpg de yok ocağına incir ağacı diker. Elveda gezmeler![]()
![]()
Arkadaşlar yazan herkese tek tek teşekkür ederim, merak edilen konulara alıntı ile cevap veriyorum
Yani aslında haklısın, Peugeot olması, yüksek hacimli olması, piyasada çok fazla olmaması insanlarda hep soru işareti oluşturuyor. Tabi ki aracın temiz olması da seçimimde büyük etken oldu
Maşallah ne hafıza varmış, açtım baktım valla diziye
Sağol kardeşim. EVet önden çeker araç, bahsettiğin gibi kullanması konforlu ve çok keyifli
206'dan sonra yakıt x3 ama gücü de x3Araç LPG'sizdi, almadan önceki planım zaten LPG takmaktı. LPG'ye karşı bir insan olmadığım için takmakta sakınca görmedim, bu benzin fiyatlarıyla binmenin de manası yok zaten. Benzin'de tüketim 15-15.5 litre arasındaydı. 500km kullandığım zaman içerisinde. 4 kere top speed, bol bol trafik ve boş yola 100-110 cruise ile.
Forumdan XSi Murat LPG konusunda çok yardımcı oldu, onun referansıyla montajı yaptık. Bugün de LPG ayarını yapıcak kendisi.
Valla artık çok geç, ancak kayınpedere benzinci açtırarak çözebilirim o işi
Evlat olma konusuna katılmıyorum, satılmayacak araç yoktur. Düzgün, temiz araç her zaman satılır sadece biraz zaman alır
Teşekkürler, bu araç ilk alındığı günden beri aynı plakaymış.
ahaha valla lifte ters girme mevzusunda ilk olduysam Fatih ve Faruk'a tekrar teşekkürler
Aynen öyle Yusuf, bahsettiğin araçlardan hatta çoğu araçtan daha ucuz. Teşekkürler
Sağol kardeşim, aynen ufak tefek şeyler çıktığı sürece problem yok halleder bineriz keyifle.
haha röpteşambır'ım yok ama arada puro içiyordum, üstüne arabayı aldık![]()
Özgürcüm hayırlı olsun, valla tercihine bayıldım.
güzel denk gelmiş.
büyük araç her zaman başka.
ayrıca şimdi yeni sıkıntın ise sağda solda park yeri bulmak
uzunluk itibariyle her yere girmez![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)