fotograflar sizin deyiminizle ^koy kenarda dursun, arada açar izlersin" olmus.
Jantlar da m3 janti olsa tadindan yenmez
Hayirli olsun
fotograflar sizin deyiminizle ^koy kenarda dursun, arada açar izlersin" olmus.
Jantlar da m3 janti olsa tadindan yenmez
Hayirli olsun
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Teşekkürler beyler
Hatta direk ilksin kardeşim sağolasın
Olm nasıl bir kafa yaşıyorsun sen yaÖzledim valla gel her dediğini dibine kadar yaşayalım
Valla orası pek öyle değil, keşkeBatı'da yollar güzelmiş galiba da Doğu Yakası'nda kış şartlarından ötürü sanırım yollar berbat, Türkiye'yi mumla arıyorum
Ocak ayında İstanbul'a gelmiştim, baya bir yer asfaltlanmıştı, neredeyse bozuk yola denk gelmedim sayılır, cennet-cehennem gibi farklı gelmişti resmen![]()
Hala yollar guzel diyenler var. gectigimiz aylarda arka jantim catladi degistirdim su an muhtemelen on iki janti yamulttum ki haftada 1-2 kez anca cikariyorum onda da ultra dikkatliyim.. Su an gunluk corolla kullaniyorum cukurlara dusmemek icin. Sende ya boyle kullan citirindan guzel bi jant al devam et yada biraz oynayacaksan yanina mutlaka bir 1-2 bin dolarlik gunluk birseyler al
![]()
Geçmiş olsun yav, sizin oralar daha beter galiba..Valla benim 4 jantım da yamuk gibi geliyor gözüme, sanki tamirler de var üzerine boyanmış gibi, emin değilim. Rot balans bugün yapılmıştı yarın alacağım arabayı. Jant değişimi ne kadar zaruri o zaman belli olacak.
Bir şeyi farkettim bir de bununla bozuk yere gelince direk duracak gibi yavaşlıyorum, kimse de ses etmiyor, özellikle üstü açıkken "buyur paşam" modundalarAltima'da dibime dibime girerlerdi korna olmasa da rahatsız ediyorlardı.
Ben yine yolumu seçerek devam ederim ya 19'sa 19 anasını satayım en aşağı yine 18'le devamManhattan'a zaten ayda bir anca giriyorum, NJ de ehh işte
Maşallah maşallah, kazasız belasız. Ny'a tekrar geleyim de biraz gezelim
Bir de Kaan abiye gideriz kısmet olursa![]()
MINIPassion.net
maşallah çok güzel.kazasız belasız Tarık
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Hayirli olsun,3 serisinin tartismasiz en sevilen ve herkesin aklinin kosesinde bulunan bi arac. Kazasiz belasiz![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Zamanında mumla aradığımız jantlar. M olmayan e46 ların hepsine çok yakışıyor. Maşallah genel olarak çok güzel bir kombinli bir araç almışsınız. Bel destekli elektrikli recaro nimet resmen.
///M Rulez...
Hayırlı olsun kazasız belasız..
Allah razı olsun herkese teşekkürler. Amerikadaki E46 forumlarında hem çıkma hem modifiye parçası jant lastik vs kovalamaktan Tech'e girmeye fırsat bulamıyorum![]()
Şimdi lastik, balata ve disklerim geldi Pazar günü gavurlara uyup kendi başıma takmayı deneyeceğim bakalım ekipmanlar hazır. Elimize yüzümüze bulaştırmazsak.
TR'ye dönersem saçmasapan fiyatlarla spor araba yerine belki Avant tarzı arabalara bile yönelebilirimE46 M3 buradayken almazsam TR'de hiç alacağımı sanmıyorum
![]()
masallah kazasız belasız ıyı gunlerde kullanın aracınızı
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Güle güle kullanın. Fiyatı söylemeseydiniz iyiydi. Amerika'daki araç fiyatlarını duydukça yüreğimiz parçalanıyor.
Maşallah Allah kaza bela vermesın
Maşallah çok diri duruyor araç![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)