Merak ettiğim bir janttı bakalım nasıl duracaklar. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Merak ettiğim bir janttı bakalım nasıl duracaklar. Sabırsızlıkla bekliyorum.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
yine zevk meselesi tabi ama bence beyaz araca bronz jant yerine gunmetal düsünebilirsiniz.
maşallah ,kesinlikle gunmetal olmalı![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Çok teşekkür ederim,janttan sonra spor amortisör ve yay takmak planlarım arasında tatlı bir basıklık istiyorumaracı park ettiğim yer arkaya doğru eğimli bir yer.kafanın kalkık olmasında bu da etken
Teşekkür ederim araç gittikçe hayalimdeki gibi oluyor inşallah tamamlayacağım
Teşekkür ederim bakalım boyaların elime ulaşmasını bekliyorum
Çok teşekkürler Allah daha iyisini size nasip etsin
Body kite gitmeyeceğim için 15 lik janta karar verdim.Bu jantlar aracın görünümüyle uyumlu olacaktır diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
Temini keşke kolay olsaydı.uygun fiyata aldım ama bulana kadar canım çıktı Mehmet beyben de sabırsızlanıyorum bakalım ortaya nasıl bir şey çıkacak
Gunmetali daha çok koyu renk araçlara yakıştırıyorum,elbette beyaza da gidecektir ama tercihim bronzdan yana
Teşekkürler yeni gelişmeler oldukça paylşacağım daha çok işi var aracın
Gunmetaller Sensation White Ae101 le özdeşleşmiştiBronzdan yana tercihim bakalım olmazsa gunmetal deneriz
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler .Çocukluğumdan beri hayranı olduğum bir otomobil umarım hayallerimi gerçekleştirebilirim.
Sanırım en son girdiğimde 3D çizimlerini görmüştüm uzun bir aradan sonra tekrar girdim ve hayal ettiğin arabayı aldığını görmem beni bile çok mutlu etti Allah kaza bela göstermesin kardeşim güzel günlerde kullanman dileğiyle, aracada Maşallah senin en güzel kombinleri yapacağına inanıyorum![]()
Pazar günü geldi artık jant boyama için hazırız![]()
Tabi ben 24 saat öncesinden jantlarımı önce 80 lik sonra 240 lık sonra da 600 lük zımpara ile hazırlayıp 3 kat astar ile boyamıştım
Ardından prestonun bronz jant boyası diye adlandırılan ürününü aldım.astar için de presto kullandım.ürün geldiğinde üzerinde GOLD yazıyordu sanırım bizdeki karşılığı bronz oluyor3 kat da jant boyasını uyguladım ve 2 kat vernik attım
vee sonuç bu arkadaşlar.beklediğimden biraz açık renkte oldu ama beğendim,bakır rengi gibi olur(akçalı nın bronzu gibi) diye korkuyordum şükür olmadıNette biraz araştırdım herkes biraz açık renkli olduğunu söylüyor.Güneşte güzel parlıyor jantlar.tabi keşke imkanlarım ve tecrübem daha fazla olsaydı daha güzel bir şonuç ortaya çıkarırdım .hafta içi lastikleri alıyorum aracın üzerindeki halini paylaşacağım sizinle,şimdilik iyi hafta sonları
![]()
Selamın Aleyküm kardeş, dün gece saat 01:00 sıraları Ortaköye inerken gördüm bu aracı, halen aklımda kalmıştı ve belki odur dedim oymuş. Araban çok güzel duruyordu, fotolardakinden kat kat daha güzel bi araç maşallah.
Napıodun orada sen o saatte ?![]()
Çok teşekkür ederimm evet geçen sene bu zamanlar modellemesini yapıyordum şimdiye nasip olduAe101 benim için otomobilden öte gerçekten ..
Aleykümselam ,güzel dileklerin için çok teşekkür ederimheralde başka bir efsane ile karıştırdın zira ben o saatte uyumaya hazırlanıyordum
coco da insan içine çıkamayacak kadar kirli bu ara şu jant lastik işini halledim bıcı bıcı yaptırcam
)
![]()
Araba harika gerçekten ama jant koyu tonlarda olsa gunmetal vs gibi daha güzel olmazmıydı?
Konuyu başından büyük bir keyifle okudum, gerçekten elinize emeğinize sağlık. Herşey çok güzel gidiyor, jant konusuna gelene kadar hızlı hızlı okudum bu arada itiraf edeyim. Boyama işleri vs. ne güzel uğraşıyorsunuz, böyle insanlardan haber aldıkça ben de çok mutlu oluyorum. Jantlı fotoğrafları da merak ediyorum açıkçası. Renk konusunda biraz açık olmuş olabilir ama araç üzerinde daha net belirir kafanızda![]()
Gunmetal de güzel olurdu.Jant 15 inç olduğu için ve sık kollu olduğu için bir de koyu renk olursa 14 inç gibi görünecektir.lastik jant ayrımı hattı burada önemli bana göre
Ton olarak biraz açık oldu ama koyu olmasından daha iyidir bana göre.
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.Aracımla ilgilenmek ve yeni şeyle öğrenmek hoşuma gidiyor, paylaştığımda aldığım tepkiler ise hep bana bir şeyler katıyor farklı açıdan bakma şansı buluyorum.Jantlara gelince evet biraz açık gibi ama bugün güneşin renk üzerindeki etkisini test ettim,ilginç bir şekilde güneş alınca daha ton olarak koyu oluyor,bir kaç foto
![]()
Tatlı bir renk olmuş. Merakla bekliyorum takılmış halini.
Boyanın içindeki simler biraz fazla mı kalın yoksa güneşten mi öyle duruyor ?
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Bu ara bende lastik bakınıyorum. YOKOHAMA S-DRIVE benimde düşündüğüm bir lastik ama peformansına güvenemedim. Sence nasıl bir kaç izlenim sonrası yorum yapar mısın.
Çok güzel olmuş araca yakışmış. Biraz zaman sonra rengi biraz daha kapatırsan jantın daha hoş olabilir. Şimdi pro kit yay mı kaldı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)