BMW de jant/araç kombinasyonunu en beğendiğim model.Bir jant bir arabaya ancak bu kadar yakışır.Maşallah
BMW de jant/araç kombinasyonunu en beğendiğim model.Bir jant bir arabaya ancak bu kadar yakışır.Maşallah
Action, to sleep, to eat and I love
Masallah gayet güzel olmus
EVOLUTION X
Yapmayın bu jantı takmayın.O zaman biraz kaput altına yüklenin sleeper makina olsun.Bu arada önceki jant replika mıydı?
maşallah aracınız çok temiz ve diri gerçekten, benimde hayallerimi süsleyen bir araç sürekli ilanlarına bakıyorum ama artık hepsi turşu kıvamında böylesini bulmak çok zor ama 2.5 3.0 lt bir bmw ye binmeye gözüm yediği zaman bi tane alacam bebek gibi bakacam. aracınızın rengi çok güzel gri hiç sevmiyorum ama bmw nin gri si cidden çok güzel güle kullanın inşallah dsp de varsa tadından yenmez
Bu arada ön lastikler neden çok içerde duruyor yada araç alçaltılmış olduğu için bana fotoğraftan öylemi geldi
Maşallah çok güzel görünüyor en sevdiğim 5 kasası.. sizin aracınızda mükemmel görünüyor. e39 a bakınca hep aklıma M5 videosu gelir çölde hız denemesi falan özel bir araç![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Birazdan söylediklerine istinaden güzel bir güncelleme geliyor...Style 65 lerim orijinal
evet alçaltığından dolayı maalesef 16ları takınca iyice kasanın heybetinden içeride kaldı spacer düşündüm ama 18leri takınca çamurluklara sürtme yapıyor.
Bir tanıdık vasıtasıyla Ecufast ile görüştük daha önce bu motora yazılım yaptıklarını ve gayet güzel sonuçlar elde ettiklerini öğrendik ve yazılımımızı yaptırdık
Ardından Maslakta Savaş abiye bıraktım arabayı ve katlardan kurtulduk 70lik krom boru ile katları ve ortadaki V susturucuyu iptal ettik katların durumu cidden çok acı vericiydi araba nasıl bir ızdırap içindeymiş anlatamam ciğerleri olabildiğince açtık kış aylarında olduğumuzdan ses istemediğim için böyle bıraktık şimdilik gerçi bu haliyle bile bayağı gürlüyor yaza doğru kısmetse xpipe komple krom boru ve sonda 4 çıkış ile birlikte varex yapılacak
Son olarakta sprint booster takıldı
Bu işlemlerden sonra 10.000Km olduğunu farkedip yağ bakımınıda hallettim.
Şuanlık bu kadar merak edenler için bu işlemlerle araçtan ciddi bir güç aldık bayağı bir fark var eskiye nazaran
Bunlarda test günlerinden bonus olsun
![]()
Ne kadar güç aldınız acaba ?
Maşşallah bir e39 kullanıcı olarak çok beğendim aracınızıarka bardaklık bana da lazım nereden temin ettiniz?
evet millet şaşırıyor ama yakıt olarak gerçekten çok bonkör bir araç değil ani kalkışlar çok ağır dur kalka girmedikten sonra üzecek bir tüketimi yok yada sizinde dediğiniz gibi 2.5 6 silindir 2tona yakın araba diye çok takılmıyorum..şanzumanında etkisi var ama bence normal D de iken yükseltebildiği kadar çabuk yükseltiyor vitesi ve 5 çok uzun 2.000rpm lerde 120 civarı gidiyor
eksoz olarak ne düşünüyorsunuz full supersprint harika olurdu![]()
maşallah, kazasız belasız...
aynı kasanın 5,25 tds m51 kodlu motoru olan 143hp lik serisi bende, yazılım ve egzost sistemi değişikliği için öneriniz var mı dizel araçlarda?
her zafer acı ister...!
Çok derli toplu Maşallah, kazasız belasız![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)