Araba ates ediyor kazasiz belasizBirde geri vitese guzel bir led yakisir
![]()
Araba ates ediyor kazasiz belasizBirde geri vitese guzel bir led yakisir
![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Hayırlı olsun yavrum araba gırtlak zaten maşallah diyelim tekrar özelden dediğim gibi arka yazıları falan sök direk. Ön panjuru seçemedimde onlar değilse piano black boyatabilirsin sis çerçeveleri kıvır zıvır![]()
Maşallah çok güzel araç.
Bende A1 bakmıştım ama bu kadar dolusu hiç denk gelmedi kazasız belasız binersin inşallah.
A1, 3 kapı ve dolu dolu! bir de manuel olsa varyaaa oyy oy maşallah kazasız huzurlu günlerde kullanırsınız inşallah
Jantlar, aynalar ve tavan şeridi koyu füme olarak değiştirirseniz agresifliği doruklara taşırsınız benceiçi dışı doluluk çok çok yakışmış
![]()
ben de özellikle jant kısmı için bunu demeye gelmiştim..
aracın geri kalanı çok güzel renk falan muhteşem taba kısımlar az daha koyu olsaymış tadından yenmezmiş..
yalnız bu kadar para akıtılan bir araç da ilk sahibi 1.4 185'lik motoru neden seçmemiş acaba tadından yenmezdi..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Direksiyon resmen tırmaladı gözümü.Güle güle kullanın,güzel araç.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Maşallah güle güle kullan, çok güzel bir otomobil almışsın birde 185hp'lik motor olsa efsane olurmuş![]()
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bende 2 senedir A1 kullanıyorum gerçekten çok keyifli araçtır güle güle kullanın.Ancak direksiyon gözüme kötü geldi bence siyah daha şık duracaktır.
içi harika.. Maşallah allah kaza bela vermesin. Fabrikatöring zevkli elemanmıs![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Araba çok çok güzel maşallah kazasız belasız, bende sportback 1.6 tdi yada 1.4 tsi arıyorum, tam bu kombinasyonlarda
![]()
Sahibindenkom>otomobil>audi>a1 ....Araca maşaAllah bence tek kusuru manuel olmaması. Kazasız belasız sürüşler.
MR.EVO53
Maşallah baran güzel günlerde bin hayırlı uğurlu olsun, senden 1.4tsi beetle beklerdim,bi beetle değil ama![]()
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
Hardal hariç çok çok güzel maşallah
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Maşallah allah kaza bela vermesin.İç detaylar harika duruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)