Morette farlardan bulabilirsen çok güzel bi örnek bence![]()
Çok teşekkürler, havalar ısınınca güzel bir bakım ile kendine gelecek
Çok teşekkürler
Farlar, sinyaller, stoplar sıfırlanacakCoil rüya şu anki durum için ama biraz keseceğim üzerindekileri kış bitince. Çok teşekkürler ))
Aga çok pahalı be :/ Morette kaç samara'mdır aklımda![]()
niva yı bende çok merakttim.
Üstten 2. kırmızı samara harbiden adama samara aldırır ne hoş duruyor öyle. Bide niva kaç yakıyor km de ? lpg için soruyorum
O zaman buyrun NivaMekanik olarak mukemmel olmakla beraber kasa ve sase pek iyi durumda degildi. Bakmayin boyle durduguna, basmislar macunu
LPG'de 50-60 arasi yakiyordu benimki 5000den asagi vites degistirmedigim icin. 1.6 karb.
O Samara'da sahip oldugum en temiz aracti. Ilk sahibinden, orjinal ruhsat, kullanma kilavuzlari vb. Degisen yok, cok az lokal boyalari vardi. Orjinal dosemelerinde bir yipranma bile yoktu :/
Bu da bi denemece
Ayni fikirdeyim. Bir aracin maddi degeri, markasi, modeli ne olursa olsun o araca en az kendime baktigim kadar (cogunlukla daha fazlasi) bakarim. Lada ayri bir hastalik bende, birakamiyorumCok tesekkurler.
VW GTI'ların döşeme biçimini hep beğenmişimdir. 2 lada'ma da kareli kılıf almış ve uygulamıştım. Bunun döşemelerinin daha da gözüme batmasıyla soluğu sanayide aldım. Belde problem olduğu ve koltuklarım pek iyi durumda olmadığı için ortopedik kılıf seçmek durumunda kaldım. Yırtık yerlerini ufak ufak diktik ve kılıfı üstüne geçirdikNamıssızlar pahalı bi de.
Bej üstüne siyah-kırmızı yapmıştım, gri-siyah üzerine kırmızı-bej çizgili yapmıştım ama siyah-beyaz'ı hiç denememiştim. Zaten beşiktaş'lı olduğum için o anda damarım kabardı ve siyah-beyaz'ı uygulayalım dedimKaranlıkta bir-iki fotoğraf çekmiştim. Gündüz henüz bakamadım ama bence güzel oldu
Sonra da ufak bir yıkayım dedim (Evet! Karlığı hala sökemedim...) Gece gece bu kadar oldu :/ Zaten kar başladı bile iyi ki fazla oyalanmamışım.
![]()
Bi de abi sana zahmet şu baştan 2. lada nın detayları var mı çok merak ettim çok güzel duruyor![]()
lada vaz gördüm resimleri varmıdır ?nasıl bir araç,nasıl bilirsiniz
![]()
Hayırlı olsun konunun ilerleyen zamanlarını bende dört gözle bekliyorum güzel bişey çıkıcak gibi
Batuhan YÜKSEL®
@bartworkz çok güzelmiş çok temizmiş abi satarken nasıl kıydın![]()
"Glorious soviet engineering."Abi çok dayanıklıdır ama konfor, kalite vb. bekleme. Sürüşü zevklidir, ama bi saatten sonra yorar. Yanlaması keyiflidir
![]()
Teşekkür ederimÇıkacak umarım..
O sıralar @DMR in dospaa'ya çok biniyodum ben de alıcam diye kaşındım. Sonrasında çok pişman oldum o ayrı konu :/ Sattıktan 2 ay sonunda ön camın yarısını kaplayan GREDDY sticker'ını görünce arabaya acıdım.
Çok teşekkürlerSamara bende hastalık, hepsinin huyları, davranışları farklı birbirine göre. Al-sat huyumdan vazgeçiyorum gibi artık zaten, bu araç olur da çok güzel bir bedele kendiliğinden satılmazsa değiştirmeyi düşünmüyorum. Sonra da hedefim bunu satmadan yanına bir tane de 190 E koymak.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)