Bu arada buda yakın bi arkadaşımın m3 ü..
![]()
Maşallah320 denemesini bekliyoruz sabırsızlıkla
![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Maşallah rengi çok güzel![]()
Maşallah makinalara, arkadaşınızın m3 ü de çok güzel duruyor. Satmayı düşünür mü acaba?
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
arkadaşlar yavaş yavaş değişikliğe gitmeyi düşünüyorum arac başta sis kapağı takacağım sizce yakışırmı? shoplu bir örnek vereyim. rondell veya throwing star takacağım araştırma içerisindeyim..
![]()
AP Type-R
Benim nacizane tavsiyem eski tip bıyık sacına geçmeniz olur ilk başta çünkü nedense eski tip böbreklerle araç daha agresif duruyor ve 94 modelin orjinali de odur.
Sonrasında öne gt splitter da takarak sert görüntüyü pekiştirmiş olursunuz. Maşallah.
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
teşekkürler
öne splitterı düşündüm ama jnatları taktıkdan sonra biraz önü yükselteceğim ondan sonra olur düşüncesindeyim. Eski tip bıyık sacı benim hiç hoşuma gitmiyor valla yalana gerek yokteşekkürler
Çok teşekkür ederim... yeni tip candır benim gözümde![]()
AP Type-R
güzel duruyor durmasına da m3 için çok abartı bence. double spoke veya motorsport jant. biraz daha az basıklık ve orjinal farlarla durmayı hak ediyor kesinlikle. kazasız belasız maşallah diyelim.
@DeliceBirkan birkanım oem bulursam kafama göre takacağım İnşallah![]()
AP Type-R
jant konusunda fikirleri alabilirmiyim aracın önü kalkacak arkada 3 cm lik spacer yapılacak filmler sökülecek gt spoiler ve gt flap takılacak.
camurluk düşündüğüm gibi kötü olmadı drag spec gibi oldu
![]()
AP Type-R
Bence m3 olduğunu araç bu şekilde gösteriyor. Diğer jantlarla piyasada dolaşan standart bir is'ten farksız duruyordu.
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)