led ampullerin ömrü baya uzun, kolay kolay sökeceğini sanmıyorum ama oldu da sökmek istersen dremel gibi bir şeyle kesebilirsin tekrar. bir de sugru diye bir ürün var. sun fix ile benzer yapısı var, kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla kuruduktan sonra daha esnek bir yapısı var.
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Cık bravo ve hlx basit kalır bncebiraz daha iddialı bişey olsun istyorum ama stilo sp jantı dısında jant yok gbi
Sahibindende var cok güzel bi 17" ama arkadasın pek pazarlık etmeye gönlü yokkararsız kaldım konulardan birinde hgt ye fiorıno uygulanmış ama jant nı yakışmış dip basıl ondan mı güzel durmus kararsız kaldım.
Sıfır ayarında 195/45/16 lastıkleri ayarladım da jant konusunda fiorıno. İş görür mü görmez mi ?
![]()
Yay takmadan hiçbir şekilde göstermez kesinlikle aracı basmanız gerek jantlar güzel duruyor ...
bravolara fiorino yakışıyor da marea sedan olduğu için ben yakıştıramamıştım, bravo jantları isabet olmuş hayırlı olsun![]()
Konu Slipshod tarafından (25-01-2018 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir.
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
haftasonu sanayide stilo janlı gördüm çok güzel duruyodu ama 17 sanırım 16 olucaksa #65 deki jant güzel fiorino jantını yakıştıramadım ben
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)