92 yi alınca bekliyorum şarjı deşarjı bi görelim
ya sen nası bi adamsın aga yıkıyosun her seferinde beni![]()
![]()
![]()
boşver senin arkandan küfretmiyolar
2 sivaslı tanıdım biri adam diğerinin nolduğu belli değil![]()
sittir et müdür zenginin malı bizim çenemizi yorarama gün gelir araban güzelmiş kanki yazarız fakir spreyimizle
![]()
bozulma len dalga geçiyorum richie_pich_gsx_r_boy (bu arada mail adresin ateş ediyor paralı herhalde?) @yusufcan_k
@Yasindavulcu neydi la bunun eski niki![]()
her üyelik için bi tane almıştır heralde
uzk - ykn -
![]()
@uzk anlayamazsın senyanlız mahalleden geçerken dikkat et paralı askerler ateş eder falan aman diyim
Gerçekten baydın artık, ben de seni çok gördüm trafikte hemen hemen her virajda yanlıyorsun. Arabanın sesi de gerçekten güzel ben beğeniyorum. Ama meseleyi anlamamakta ısrar ediyorsun. Gece gece belli bir saatten sonra mahalle aralarında insanları rahatsız edecek şekilde gazlıyorsan ergen gibi, karaktesizsin.
Kaç gündür sana anlatılmak istenen bu. Yok arabayı üstüne yaparım yok mal benim yok züğürtler yok bilmemne. B0kunu çıkardın gerçekten. Tam liseli muhabbeti gerçekten. Burdaki kimsenin senin arabanda gözü olmaz emin ol.
sen miydin o rüyasında benim arabayı gören sen rüyadan çıkamadın herhalde? rich pich gsx r boy? bekliyorum ve rica ediyorum eline top alsan bomba sanarsın tırrık @yusufcan_k
Sanane orası beni ilgilendirir madem rahatsız oluyordun arasaydın polisi? madem gördünüz eve gelip klavyeden mi yazasınız geldi @altugkocer
yok kardeş ben canlısını gördüm de sen üstünü kapattın mahalleden geçerkenneyse illaki denk geliriz @eldorado cum
en azından bak kaç senedir banlanmamışız hala tertemiz üyeliğimiz var
![]()
Boşver be eldor al şu m3 ü de bizde altına maşallah falan yazariz.Takıl işte kafana göre.Ha bu arada o arabayı almadan önce iyi düşün mazallah satamazsin yok paraya gider![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)