Maşallah çok güzel görünüyor araç darıcada sanırım.
Öndeki clio yazısı sökülürse eksoz ucu çift çıkış olursa daha güzel olur üzerindeki basit gösteriyor aracı, e46 bmwlerin çift çıkışı ideal.
Güle güle kullanın.
Maşallah çok güzel duruyor ,başaranlı hep farklı![]()
app'ler sorun olmuyor mu ? Ben de geri takıcam anasını satayım ya.
imzasız..
maşallah araç çok güzel,
aracın ses sistemi ile ilgili focal midbass dediğiniz komple komponent yani midbass ve tweetermı yoksa sadece midbassmı?
Maşallah Çok Yakışıklı Olmuş. Panjurdaki clio yazısını hemen sökün![]()
maşallah gerçekten başarılı emeğinize sağlık. panjurdaki clio yazısı sökülse egzoz ucu da çift çıkış olsa nokta olur, kazasız belasız
Masallah cok güzelmiş cift cıkıs egsoz ve clio yazısı sökülse daha iyi duracaktır.Malzeme kalitesi hakkında ne düsünüyorsunuz trim sesi vs gelmeye basladımı ?
Gördügüm en güzel clio olmis renginden tamponundan clio yazisina kadar tek kelime ile muhteşem.
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Gördügüm en güzel clio olmis renginden tamponundan clio yazisina kadar tek kelime ile muhteşem. Kesinlikle tam tadında bilakis ben clio yazısinida cok beğendim Tek elestirim muzik sistemine olacak okadar kazasız cezasız tekerine taş değmesin
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
maşallah kazasız belasız herkezin yazdığı gibi egzoz ucu ve clio yazı iptali buna + olarak kafa bi tık kalkmalı bence daha tatlı durur kanısındayım..
Araca maşallah allah kaza bela vermesin.
Ama Araç zaten bu halde harunun sattığı eski kf plakalı araç değil mi ?
#RenaultSport Clio-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)