Arac ve dokunuslar cok guzel.
Replica s5 jantlarini hic dusunmeden alin derim ben oem goruntuyu daha cok yakistiriyorum bu arabalara.
Arac ve dokunuslar cok guzel.
Replica s5 jantlarini hic dusunmeden alin derim ben oem goruntuyu daha cok yakistiriyorum bu arabalara.
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
öğlen gidip s5 jantlarına bakacağım.
net karar vermem gerekiyor.
hala %100 s5 jantı diyemiyorum çünkü zamanında çok çok uygulaması yapıldı, bir sürü arabanın üzerinde gördük ve sıkıldık bu janttan.
ama gel gelelim, a5 gövdesinde ortaya çıkmış bir jant sonuç olarak , eski de olsa hala zarif.
sıkılırsam koyu da boyayabilirim, hoş duruyormuş
![]()
bence orjinal rengi daha iyi,
zaten aynaların ve cam çıtaların da gri.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
kesnlikle orjinal s5 jantı en güzeli olacak. @ERK_RS ' in dediği detaya da katılıyorum. Siyah gun metal vs. tamamen gereksiz olacak.
Boğarsın hocam arabayı, bence girme böyle bi işe.. sürekli temiz tutman lazım arabayı ki bu kombinde kendini göstersin.
Tango-1 never dies.
volkan sıkıldım snn bu araba sorunlarından .
yolda denk gelırsem tıklıcam sana
sagda soldada yok ben kendı arabamı kendım cılalarım başkalarının yaptıgıyla farkım yok gibi demeçlerin var birsürü boş cila şişesi ayırdım sana gördüğüm yerde üzerine fırlatıcam .
bi haftasonu görüşelim.
yanlışın var
kendi arabamı kendi yıkarım başkasının yaptığıyla alakası olmaz dedim, lafımın da arkasındayım
cila işinde de , nanoydu seramikti taraktı kürekti bir sürü şey var.
bana göre düzgün pasta yapılmış çiziksiz bir yüzeyin üstüne meg 66 + her yıkamada sonax hızlı cila , istediğim efekti veriyor. fazlası bana göre ziyan
sağda solda bunu dediğimi duymuş olman gerekir, çünkü hep bunu söylerim
bmw 1 aldıktan sonra seninle görüşülmez, düz gitmezsin sen, hep bi tehlike![]()
evet , 2 gün kafamı kurcalayan soruya noktayı koydum.
bir kaç tadımlık fotoğraf olsun, araba aşırı kirli olduğu için temizledikten sonra detaylı koyarım.
orta kapaklar henüz takılmamışken
![]()
Cok guzel otomobil,maşallah.
Yalnız jantlara dokunmasaydınız keske,o jantlar a5 e çok yakışıyordu.
Bunlar da cok guzel,ıcı fume olanı yok muydu bu jantın ? Ben mı yanlıs hatırladım acep
5 kollu olan rotor diye geçen jantların, orjinali ile alakası olmayan bir replika idi.
orjinallerin orta kısmı çok daha içe göçük, öyle olsaydı hiç dokunmazdım.
bu taktığım jantın fümesi var mı yok mu bilmiyorum ama biraz yıpranırsa 1-2 ton koyuya boyatabilirim.
yıpranmadığı sürece bu renkle devam eder ( ki benim malım genelde pek yıpranmaz)
Evet önler biraz daha dışarıda durur ama 5mm kadar
Dikkatli göz yakalar yani onu
S5 iyi güzel olmuş ama ben önde 15 mm ile bile en ufak su birikintisinden geçtiğiğimde kapılara çamur olarak geliyor. 25 ile temiz kullanmak zorlaşırhele Anadolu yakaı gibi koca bir şantiyede
![]()
Maşallah Volkan hocam audi de hayat bulacak senin elinde
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)