Arkadan görüntüsü tüm uğraşlara bedel maşallah ön plaka ve farlar elden geçerse duruş daha da güzel olur.
Arkadan görüntüsü tüm uğraşlara bedel maşallah ön plaka ve farlar elden geçerse duruş daha da güzel olur.
Emek ve sabır, maşallah, güzel projelendirme olmuş![]()
2016'dan beri konusunu beklediğim araç çok güzel bir araç yapmışsın abi umarım bir gün canlı canlıda görürüz makineyi![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
başbelası
konuyu açtık dk bir gol bir sağ far ampülümüz mefta oldu, artı arabayla uğraşırken tavan lambasını açık bırakmışız aküyü de bitirdik.
üstüne bir de tech çöktü konu hepten kayboldu
halledilmeyecek şeyler değil neyseki. kaput altında kozmetik bir iki şeyi hallettim. vakit bulursam fotolarını çekip atacağım
Maşallah kazasız belasız sürüşler.
İnst : Arz.53
Evet turbodan önce bi pist yapalım dedik ve İstanbul yoluna düştük. Pazar ilk seanstayız
![]()
Konu sinisa tarafından (11-05-2025 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: foto link
Maşallah ciddi emek ve para harcanmış sonuç çok güzel olmuş.
Bu aracı görünce aklıma NFS2 oyunu ve Hızlı Öfkeli geliyor..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
no pronun hafıza kartını unutunca mecbur telefonla görüntü alabildim o da çok titremiş malesef.
youtube
Konu sinisa tarafından (11-05-2025 Saat 11:49 ) değiştirilmiştir.
Maşallah ,turbolu halini merakla bekliyorum. Kazasız belasız keyifli sürüşler![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Küçük bir güncelleme
önce videomuz ateş ediyoruz. ikinci yarı varexin kapalı hali
turbomuz gelmişti enjektörlerimiz yolda.
sonrasında intercoolera karar vereceğim sulu yapmak istiyorum ama düz air/air yapıp geçmek de çok kolay olacak.
Konu sinisa tarafından (11-05-2025 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.
geçen haftya beşiktaş - tarabya dolmuşumdayım.
biri böyle para kutusunun yanında oturuyor, bende önde oturuyorum.
bi ara muhabbet açıldı arabalarla ilgili dolmuşçu ile ortada oturan kişi arasında.
ortada oturan kişi araba toplama işi dert ya bendede beyaz eclipse var dedi
o kişinin siz olma ihtimalı varmıdır![]()
médiocrité partout
araba mükemmel olmuş. merak ettiğim şey mekanik parçalarını türkiyede bulabiliyor muydun ? hangi modellerden neler uyabiliyor bunlara
Yok malesef araba beyazdan döneli 3 sene oldu yaklaşık.
Burda bi kaç amerikancı var mekanikle alakalı çoğu parça bulunuyor. Üstündeki motor Dodge/Chrysler neonlarla aynı motor. O yüzde eclipse için yerine neon için diye parça sormak gerekiyor. Ama ben döviz ve gümrük yüksek değilken hep yurtdışından getirtmiştim daha uyguna geliyordu.
Çok özel bi araç, gereken ilgiyi de göstermişsiniz. İyi günlerde kullanın, maşallah
İlerleyen günlerde kaputu karbon olarak görmek isterim şahsenBu renk ile harika kombin olur
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)