harika seçim tr ulaşabilirsem kesin listemde olan bir araç
Maşallah güle güle kazasız belasız kullanın. Her detayı çok güzel düşünülmüş işlenmiş. Oradaki imkanlar ile sahip olabildiğiniz için çok şanslısınız![]()
MagicPerformance
hayırlı olsun Ertug, Fiat'tan vazgecemedın dıcem ama bu alışagelen bir modelden ote birşeykeyifle kullan
![]()
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
garajda olması gerekenlerden. Kazasız belasız keyifli sürüşler.
not: sesini merak ettim Monza egsozun
Konu R.S.C tarafından (09-04-2018 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
Cok tesekkurler henuz video cekme imkanim olmadi ama ornek olarak buna bakabilirsiniz. Fabrika cikis araca gore keyifli ses
YouTube
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
ertuğ malın iyisini kapmışsın walla güle güle bin kendini özlettin
Çok güzel tam istediğim gibi. İmkanların kıymetini bilmek lazım.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
İnanılmaz güzel bir tercih ağız tadıyla binmek nasip olsun inşallah. Kazasız belasız sürüşler dilerim kardeşim hayırlı uğurlu olsun.
Cok tesekkurler herkese yakin zamanda video paylasimi da yapmayi dusunuyorum insallah
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
maşallah nazar değmesin.
çok beğendiğim ve Türkiye şartlarında hayal bir otomobil.
kazasız belasız sürüşler dilerim.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Cok tesekkuler yakindaki planlarida simdi paylasayim. Oncelikle G-Tech yazilim ve buyuk cooler fikrim var fazlasini hic dusunmuyorum onun haricinde cogu parcayi carbon modelleriyle degistirme fikrindeyim aynalar ve arka difüzör le baslayarak.
türkiyede ki saçma fiyatı olmasa bir tane sahip olmak isterdim. Farklı bir hissi vardır eminim. Hayırlı olsun.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)