Aracınızın maşallahı var, kazasız belasız sürüşler dilerim![]()
Aracınızın maşallahı var, kazasız belasız sürüşler dilerim![]()
Şimdilik bu küçük video ile idare edin, uzun versiyonu gelecek:
NightRiders on Instagram: “Kim kazandı? 308 GTI vs Octavia vRS, uzun versiyon en kısa surede youtube kanalımızda olacak, kanalın linki bioda!!! #skoda #peugeot…”
Skoda'nın eski genel müdürünün aracı, açık attırma ile yüce auto'dan erya'ya geçmişti. Sol ön poryasının garantiden şikayet üzerine değişmiştirdim. Viaport taraflarında yaptığım launch kontrol videoları hala instagramımda durur vay be... güle güle kullanın kullanımı çok zevkli araçtır.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Selamünaleyküm Aksaray ağaçlı tesiste gördüm aracı şuan 1.4 tsi golf 140 lık yazılımlı bi aracımız var bi deneme şansımız olur mu aracımızı görmek istiyoruz ne kadar geriden geliyoruz![]()
Arkadaşlar, konu içeriği güncellenmiştir.
Eveeeet, şimdi jant lastik siparişleri verildi. Ankara İmece Jant&Lastiğe teşekkürler.
Yazlık: Michelin Pilot Sport 4S 235/35 R19(2018 üretim)
Kışlık: Continental ContiWinterContact TS860 225/45 R17(2018 üretim)
Jant: Leon FR 17" Gam Metal(yeni boyatılmış, tamirsiz)
Bu arada tekerlerle birlikte bir servet taşıyacağı için Aksaray'da çalarlar diye korktuk, 250 liraya kilitli bijon alalım diyoruz, sizler ne dersiniz?
Konu Özgür Güneş tarafından (08-10-2018 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.
Ben yine de yazayım da arkadaş adına, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
@individual ne arabaymış ya, herkesin bir anısı var, böyle resimler görmek epey mest ediyor insanı![]()
Güzel araba bence (şaka makinası) renk'de bence çok yakışmış.Birde yeşil vardı yine sedan viper green gibi.bu tarz farklı renkler sizi ayırıyor.çoğu araç beyaz kırmızı beyaz kırmızı.
bir tane nardo grey vardı yine octavia RS SW TDI.bir ara niyetlenmiştim kısmet olmadı.ondan aklımda kalanları yazdım.
maşallah nazar değmesin.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
maşallah kazasız belasız
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
308 ile olan videomuzu ilk posta koydum, iyi seyirler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)