Maşallah hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler![]()
Gebze dönüsü Çamlıca taraflarında yolda görmüstüm 1-1.5 ay önce cok cok begenmistim. Techten birin de oldugunu görünce cok sevindim. Cok degerli ve orjinal güzelliğe sahip bir araba MaşAllah kazasız belasız
Hayırlı olsun. Cok yetenekli araç biraz yuklemeyle çok iyi zamanlar yapar. 1 tur atip 2.26 döndüysem, 18 slickler ile kuruda 2.23 2.22 dönmesi lazım
Senin kötü bir pug aldığın zaten tarihte hiç görülmemiştir
Rengi duruşu çok güzel
Daha da güzel hale geleceği kesin
Hayırlı olsun
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
dun testini izledim, aracın kalibiyetlerine gercekten hayran oldum.
@Low-Rider stage 2 li typer 2,20 donuyor bu araba kurcalanırsa ne doner cok merak ediyorum![]()
Konu ahmet3425 tarafından (03-01-2019 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Teşekkürler
Çok sağol Sinan, senin videoyu da merakla bekliyordum 3-4 kere izledim çok keyifli olmuş.
Bakalım sezon gelince piste çıkmayı planlıyorum ben de.
Eywallah Yiğit
Kurcalayan olursa görürüz, benim pek niyetim yok![]()
Kazasız belasız güzel sürüşler. Peugeotl'arda göstergenin konumu ve devir ibresinin ters çıkması benim hiç hoşuma gitmiyor, alışamadım![]()
Merhabalar.
Aracınız hayırlı olsun çok çok beğendiğim bir araç. Otomatik zorunluğum olmasa (hanımdan dolayı) evin tek aracı yapıp günlük ve pist olarak kullanabileceğim süper bir silah olurdu benim icin.
Ben sanırım aracınızı gördüm. Eğer geçen hafta icerenkoyde bir site içerisinde park halindeyse. Hatta yürüyüşe çıkmıştım. Anam bu ne dedim siteden çıkınca. Yanından geçerken durdum baktım. Sonra yürüdüm. İçime sinmedi arkama dönüşüm bir daha baktım. Sonunda içimden sahibi güle güle kazasız belasız gazlasın demiştim.
Baktığım Araç sizinki ya da değil yine buradan ayni iyi dileklerimi iletiyorum.
Özgür iyi günlerde kullan yine güzel bir seçimle karşımızdasınUB nin güzelliğine bak be ufak bir eksikle alamayıp üzüldüğüm tek arabadır..
ALLAH VAR GAM YOK..
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
Rengi çok başarılı ses sistemi zaten dinlemeye değer
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
maşallah kazasız belasız rengi duruş muazzam..
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Maşallah hep fransızdan gitmişsiniz son fransız efsane ötesi rengi içi dizaynı kazasız belasız sürüşleriniz olsun
Batuhan YÜKSEL®
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)