Kardeşim o siyah leon bizde fotoğrafları kaldırır mısın ?![]()
Maşallah canlıda ok gibi duruyor araban o.z. larda çok yakıştı. Allah kazasız belasız tadını alarak sürmeyi nasip etsin![]()
'14 Seat Leon TDI
Gece ansızın gelen can sıkıntısı ve ardından senin arabanı görmem @akko. Maşallah çok güzel olmuş abi
Çok şükür zaman bulup, bu hafta coilover montajını gerçekleştirdim.
Basıklık tam olarak istediğim gibi olmuştu. taaaa ki yola çıkıp çukurlara girene kadar![]()
O.Z. et ve j' sinden dolayı çamurluğa sürtme yaptı.
Örnek bir kaç fotoğraf;
ardından sabah uyanıp, Maslak yolunu tuttuk.
Hunter' da rot işlemini ve coilleri birer cm kaldırma işlemini yaptık.
son durum;
Aslında bu şekilde de çok hoşuma gitti. Özellikle Hunter Mahmut abi çok daha beğendi
Konfor mu? konfor tavanda şuanorijinal halinden bile daha iyi. en yumuşak ayarda coilover.
![]()
İtinayla çamurluk ağzını yukarı yuvarlatıp çamurluk ağzını azcık dışarı aldırabiliyorsun ama davlumbaz o kısımda yerinden atabiliyor tabii, iki polomda da yapmıştım ben mecburenBir sıkıntı yaşamadım ama çamurluk içinde inceden sırıtan bir davlumbaza sahip olabilirsin eğer basmayacaksan ki sanmıyorum, böyle kıvamında yükseklikte binmeye devam et derim
![]()
Adım adım güzelleşmiş. Maşallah.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Çamurluk ağzı yere paralel şekilde içeri doğru uzuyor biliyorsun, en büyük problem onlar. O kısmı kaportacı çekiçle eze eze yukarı katlayacak, beraberinde çamurluğun ağzını da biraz şişirebilir, ben "bundan sonrasında artık boya çatlar" dedirtene kadar şişirtmiştimÇok şişirince bağlantı noktasını zaten yukarı katlarken kaldırmış oluyoruz, davlumbazın 10-12 tane topman vidası var, 2-3 tanesi zorlanmadan dolayı yerinden atma gibi şeyler yapabiliyor ama bunu sadece olağan olduğunu söylemek için yazıyorum yoksa davlumbazın kopması, yırtılması, uçup da arabaya kazalı görünüm vermesi gibi bir durum yok
He en sağlamı 17" jant kullanırsan replikaların çoğu gibi ET35 değil de mümkünse ET45 hatta 48 falan bir jant bulmak.
Ben bu çamurluk şişirmeleri ET40 ve ET42 ölçülü 8x18 jantlarla gezebilmek için yapmıştım 2 Polo'da da
En dipte yine yürümüyordu da bu fotoğraftaki gibi ara ara sürterek sorunsuz gezdim. @akko Hakan'ın izniyle 2 foto atıyorum
![]()
Yine yapmışsın yapacağını abim kocaman maşallah, kazasız belasız. App plakada bastırdın mı nokta olur![]()
DİRİLİŞ OTOMOTİV
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)