User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
174 sonuçtan 172 ile 174 arası

Konu: Opel Astra F Hatchback Automatic

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    model yılına bakmak lazım 50k dediğiniz nedir altınmı ?
    Yok hocam 50.000 Tl. Aracı 350-360 bandına satabilirim diye tahmin ediyorum. Hatta bir arkadaş sormuştu forumdan daha. Satmayı düşünürsem ilana koymadan o arkadaşa haber vereceğim.

Alıntı oztk24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah abi, arkadan çok güzel duruyor. Astra f gerçekten kemikli Alman tabirine uyan bir araç. Accent aynı tadı, zevki vermez diye düşünüyorum. Ben 2012 130.000 kilometrede boyasız titanyum fiesta satıp 94 gsi aldım. Bir aydır içine, mekaniğine ayrı uğraşıyorum. Ve benim aracın çok iyi kondisyonda, sınıf bir gsi olmamasına rağmen sürüş hissiyatı çok başka. 90’lar Almanları bana göre Avrupa otomotiv tarihinin zirve araçları, bu yılların opelleri ve BMW’lerini sürüş keyfi olarak rakipsiz görüyorum. Yani ne beklediğiniz önemli. Otomobilden keyif almak istiyorsanız bence astra ile devam. Dert, tasa az olsun derseniz düşük kilometreli bir accent’e geçilebilir tabi.
    Gerçekten çok güzel araçlar. Tek sıkıntı artık yaşlanıyor ve ustasına denk gelmek gerçekten zor. İzmir'de olsam özel servise devamlı gider iyi bir usta ile devam etmek isterdim. Genellikle hanım kullanıyor. Onun sürüş zevkinden çok görüntü ve rahatlıkla işi var. Gsi bambaşka bir dünya. Bir gün Astra F kullanıcıları olarak bir buluşma yapsak çok güzel olur aslında. Ama herkese uyacak bir yer ve zaman lazım.

oztk24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yenge kullanıyorsa yazdığınız her şey geçersiz olur tabi�� Düşük kilometreli, modelli herhangi bir araca geçilebilir.

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oztk24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yenge kullanıyorsa yazdığınız her şey geçersiz olur tabi�� Düşük kilometreli, modelli herhangi bir araca geçilebilir.
    Ben düşünürken araç satılmış bile. Bazen al sat işine çok giresim geliyor. Sonra vazgeçiyorum. Aracı hanım kullanıyor daha çok demiştim. Ağaç altına koymuş. Her yer reçine olmuş tabi. Yapacak bir şey yok dedik ve başladık bugün sabah 8'de işlemlere. Detaylıca benzinlik köpüğü ile yıkadım. (Kostikli olduğunu biliyorum. Mekanik temizliğe yardımcı olsun diye yaptım.) Sonrasında kil+srp+wax uygulaması yaptım. Artık yüzey daha pürüssüz ve srp gerçekten işini yaptı. Detay hobisine ilk başladığım yılların mucize kombini kil+srp+wax üçlüsünü bu sefer hakkıyla yaptım. Hanıma da söyledim bırak güneşte kalsın dedim. Eksikleri tamamladım. Bir ara kampanalar boyanacak. Ve detaylı iç temizlik var. Artık ilkbahara kadar koruyarak binerim diye tahmin ediyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler