Kapı alt nikelajları sökmek yerine arka ön çıta ile siyah kaplama yapılabilirmiş maşallah kazasız belasız
@es026
Hasan selam, maşallah tekrar tekrar kazasız belasız güzel günlerde olsun
Ön tampon ve panjurdaki krom çıta kaplamaları iptal, ön logo etrafında kalan beyaz zemin mat siyah kaplanabilir bence daha bütün görüntü olacaktır kafadan bakınca ve farklı duracağına eminim![]()
Maşallah gayet göze hitap eden hale gelmiş özellikle jantları çok yakıştırdım kazasız belasız kullanın.
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Teşekkür ederim. Arkalar tam bağımsız.
Difüzör çok değiştirdi arka görünümü. Teşekkürler.
Teşekkür ederim sticker olayını dikkate alacağım.
Bir tane ek var aslında fakat yakışıp ytakışmayacağı konusunda kararsızım. Custom bir ek yaptırabilirim araştırmalarım devam ediyor. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Berkay çok teşekkür ederim. Ek konusunu araştırıyorum.
WRC nin yakışmadığı araç yok gibi
Teşekür ederim hocam.
Hocam yorumun için çok teşekkür ederim. Kadife kaplamalar hazır olarak GrafiCar'dan alındı. Ön tampon nikelajları benim özel olarak yaptığım bir uygulama değil Premium paketlerde orijinal yekpare olarak kromlu geliyor, o yüzden hiç düşünmemiştim. Stickerlere operasyon gelecek
Öncelikle teşekkür ederim. Eksozda son sustucu iptali niyetim var o zaman çift çıkışa dönebiliriz. Stop meselesi ise evet takılabiliyor fakat gördüğüm örneklerde arka tampon çizgilerine tam uymadığı, tampon değişimi gerektirdiği için vazgeçtim açıkçası.
Kaan'ım teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hocam. Yıllar önce bi konumuz vardı burada aslında. Resimler uçmadıysa görebilirsiniz.
Eyvallah çok teşekkür ederim hocam.
Teşekkür ederim. Cam rüzgarlıkları oriijinal ve pahalı bir aksesuar. Canlı olarak hiç sırıtmıyor aslında.
Teşekkür ederim.
Nikelajlarıda not aldım düşüneceğim çok teşekkür ederim.
Eksoz konusunda bir güncelleme gelebilir niyetimde var çünkü. Teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim. Eksoz bencede şart gibi oldu yorumlardan sonra.
Teşekkür ederim. Hepsini not aldım.
Marşpiyel, kapı çıtası, ve kromlarla SUV gibi olmuştu mecburen söktüm. Kapı çıtası olmasa olabilirdi aslında.
Levent aleyküm selam teşekkür ederim. Panjurdaki krom çıtaların devamı farın içerisine uzandığı için siyah kaplanması görüntüde eksiklik oluşturacak bence. Logo etrafı yapılabilir yurtdışı versiyonlar gibi olurNot aldım tavsiyeleri.
Çok teşekkür ederim.
Ön ve yandaki lipleri söküp ayna kapaklarını orjinale dönseniz, bir de alt panjurdaki kromlardan kurtulsanız daha tatlı duracaktır.
Araba siyah beyaz olduğundan arka yazılar, krom çıta ve amblemi piano black yapsanız arka tarafta daha güzel bir görüntü elde edersiniz. Kazasız belasız sürüşler.
tüm dokunuşlar kişisel emek ve zevk ile yapılmış , bence yakışmış da
maaşallah
ama herşeyden öte , ben aracın çizimine bayıldım![]()
Tesla Model Y Sr
öncelikle hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler.gerek donanımı gerekse kondüsyonu ile çok güzel bir araca sahipsiniz.
aracın geldiği son noktada fotoğraflara baktığımda; bende bir arafta kalmışlık hissi uyandırdı.spor yaylar,ayna kapakları,diffüzör,koyu renk jant ve ince yanak lastikler ve takılan ezlip uzantılar araca sportif bir kimlik kazandırırken ,kromaj çıtalar ,çerçeveler premium bir aile otomobili havası veriyor.bu da bir çeşit tezatlık yaratıyor.
yine de daha evvel fazla kişiselleştirelememiş bir aurise bu dokunuşların yapıldığını görmek çok güzel.elinize sağlık.katkı sunmak adına nette bu araca özel hazırlanmış bir body kit var mı diye baktım ama görüyorum ki toyotanın kendisi bile bu araca sportiflik anlamında ulaşılabilir pek aksesuar yapmamış![]()
Sade şık olmuş maşallah, nacizane lipler sanki tam oturmamış mı diyeyim bir durum var ama çözemedim. Ayna kapağı da yarasa dedikleri değilde normal ayna kapağına siyah kaplama olsa bence çiçek gibi olur. Kazasız belasız![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Maşallah harika olmuş.
Tek gereken bence kromların iptali, hepsinin piano black kaplanması veya boyanması.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)