35 yanakla önlerde direksiyonda da hissedilir bi keskinlik olur sanırım
35 yanakla önlerde direksiyonda da hissedilir bi keskinlik olur sanırım
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Maşallah. Bu ara ben de aynalı filme kafayı taktım. Bazı fotoğraflar da zindan gibi bazılarında içerisi net gözüküyor gibi çıkıyor aracınız anlam veremedim.
Benim aracımda da tüm camlarda önceki sahibinden kalma 2 numara siyah film var. Ön camı direkt söküp attım zaten gece hiç birşey görülmüyor diye. Şimdide park ederken yan aynaları göremiyorum, tüm filmleri değiştiriceğim kafayı taktım ama aynalı 1 numarada da aynı şey olur mu çekiniyorum. 0.5 falan varsa öyle bir şey mi yaptırsam
Siz memnun musunuz bu halinden? Park ederken camları açmadan park edebiliyor musunuz ?
Benim değiştirme sebebim tam olarak karanlık sokakta cam açmadan park edememekti.
Aynalı 1 numara varla yok arası , tüm dertlerim son buldu açıkçası.
Güneşin dik açıyla geldi noktada dışarıdan içeriye bakınca kendinizi görüyorsunuz bu da bir artı
Bir kaç fotoda bunu göstermeye çalıştım
Konu TechTurkey tarafından (08-03-2024 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.
Maşallah araba ve manzara çok güzel duruyor.
Bir sorum olacak bu aynalı filmler içeriden dışarısı için ne kadar sağlıklı görüş elde ediyor.
Hep yaptırmak istemişimdir fakat cesaret edip yaptıramadım.
Hangi marka filimler aynalı konusunda iyidir ?
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
LLumar bu konuda çok iyidir, hiçbir zaman herhangi biryeri görmekte zorlanmadım arabanın içerisinden. Her arabamda da ön 1 yanlar 2 film olmuştur.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
benim filmci yanlış hatırlamıyorsam winplus kullanıyor marka olarak.
ben aşırı memnunum, içeriden dışarısı filmsiz gibi gözüküyor , tamamen şeffaf gibi.
Güneşli bir yolda cam yarım açık giderken, kolumu camın köşesine yasladığımda, camın açık olan kısmından giren güneş alnımı yakarken kolum ısınmamış oluyor yaz kullanımında.
Konu TechTurkey tarafından (08-03-2024 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.
Cam filmi çok şık durmuş gün ışığında.
Maşallah Volkan![]()
style 167 oem jant denk geldi, alsam mı bilemedim. orijinal m6 ekipmanı , orj olunca alasım geliyor
![]()
Konu TechTurkey tarafından (08-03-2024 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.
Yaptıklarımızı ve yapacaklarımız için inceleyebilirsiniz![]()
youtube.com/kaankara
www.instagram.com/tosi_mitology/
volkan kardeşim , aldığın yanına kar oluyor artık
hele orj m6 jantı diyorsun
bütçede yer varsa al koy kenara bence , taktır ya da taktırma onu sonra düşünürsün
edit : tolga'nın alta yazdığından sonra ekleyeyim dedimbenimki tamamen bir yatırım tavsiyesidir
![]()
Konu 8.000rpm tarafından (05-04-2023 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir.
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Kazasız belasız eski e60 konunuzu da takip ediyordum, bunu da takip ediyorum çok fazla emek var. M5 jantı takmayanı dövüyorlar gibi birşey E60 ta M6 jantı farklı duracaktır, tercih edilebilir.
1994 Doğan S, 1990 E30 318is, 2007 Astra 1.6, 2005 Mazda 3, 2012 F30 316i, 2017 HR-V 1.5 i-VTEC, 2007 E60 535D LCI, 2018 1.6 CDTI Insignia, 2018 C200d FL, 2018 Mx-5 ND 1.5, 2015 F32 420d
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)