Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı
Volkan, yeni kasa A serisi kesinlikle mutlu etmez, bizim basket ekibinden bir arkadasta 35 amg var yeni kasa, dıştan çok güzel gözüküyor ama ic kalite yerlerde. her tarafın ledli cin keranesi gibi olmasından hiç bahsetmiyorum bile. performans istiyorsan güzel hızlanıyor o ayrı mesele, ama e60dan sonra konfor olarak uzecektir.
elektriklileri burda çok deneme fırsatım oluyor/oldu, uberler taksiler hep kia-pejo vs gibi olanların ici hakikaten içler acısı, plastikler sanki geri dönüşüm plastiği gibi, bagiriyor ben iki sene sonra her yerden çatlayıp tatlı tatlı ses yapacağım iceri diye. vw id serisi daha kaliteli icerde ama onlar da dışardan gereksiz şişirilmiş gibi duruyor. genel olarak ben bu elektrikli arabaların tasarım diline alisamadim henüz.
bir arkadas mercedes eqc jeep aldi, o bütçelere çıkabiliyorsan güzel seçenek, kaliteli, oturaklı, bol oyuncaklı, hayvan gibi tork var ama ne olursa olsun şarj isi hala sikinti. kagir ustu rakamları veremiyor hiç biri. Audi q4ler bence çok ideal, elektrikli alacak olsam ve bütçe derdim olmasa direk alırım, bence çok güzel yapmışlar.
az araba kullananlar icin elektrikliler iyi seçenek gibi gelse de, eve alacağın dönüştürücü kiti (hızlı şarj icin), arabanın ekstra pahalı olması, 5 sene sonra o bataryalara ne olacağı sorusu ve dünyada artan enerji kriziyle artan elektrik fiyatları genel olarak elektrikli arabaları mantıklı secim olmaktan uzak tutuyor, ama para cokomel, varsa yeterince paran eglenceli.
az km yapıyorum, onda da keyifli yapayım diyorsan v8 benzinli bir seylerden devam, icten yanmalı motorların dizelleri yasaklanıyor, petrol olanlar daha uzun sure devam edecek avrupada.