geçen ara sokaktan çıkarken gördüm çok güzel olmuş...
maaşallah çok begendım kazasız belasız selcuk![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Çok güzel olmuş maşallah gorduğum en guzel civic lerden biri jantlar harika
Kazasız belasız...![]()
çok güzel olmuş. farı çok beğendim
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Maşallah ben beğendim güzel olmuş kazasız belasız sorunsuz binen kankacım.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Maşallah Selçuk çok beğendim verdiğin emeklere değmiş.Allah kaza bela vermesin
Kanka Allah kazalardan belalardan nazarlardan mallardan korusun inşallah. Gerçekten çok değişik bir tarz olmuş çok farklı duruşu var aracın. beğendim gerçekten.
Benim bir tek kafama takılan ön çamurluk ayarların oldu. Yan çaprazdan çekilen fotolarda kapıların çıtaları gayet düz dururken çamurluklarınki yukarıda ayarsız duruyor. o kadar detay arasında senin dikkatini çekmemiş olabilir belki ama işimiz otomobil olduğundan resimlerde ilk o gözüme çarptı.
Cidden çok zevkli yapılmış bir araç her bir parçasına ayrı özen gösterilmiş.. Gerçekten bütün olarak çok güzel görünüyorHerkesin düşündüğü gibi yurt dışındaki araçlar kadar kaliteli bi araç çıkmış ortaya.. Bizede kazasız belasız zevkle bin demek düşüyor
![]()
herkese tesekkur ederım kardeslerımbu yorumları okudukca amacıma ulastıgımı net ne goruyorum
elestırılerınız ıcınde tesekkur ederım kaale alındıgımı gosterıyor buda
kankacım onları yerıne oturtsanda araba basık oldugu ıcın esnemelerde lastıge bınınce tam sag solda yukarı verıyor,yapacak bırsey yok![]()
tekrar hepınıze tesekkur ederım saolun daha ıyılerı sızlerın olsun ınsallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)