abi maşallah süper olmuşözellikle kaput açık olan foto sanki yurt dışından bir araçmış gibi durmuş
maşallah tekrardan
![]()
abi maşallah süper olmuşözellikle kaput açık olan foto sanki yurt dışından bir araçmış gibi durmuş
maşallah tekrardan
![]()
maşallah nazar değmesin farklı bir tarz olmuş, jantlar benimz zevkime hitap etmese bile farklı bir tarzın denenmiş olması ve yurtdışındaki araçlara çok benzemesi güzel olmuş.
bende öndeki çeki demirine takıldım biraz ekin güzelliğini biraz kapatıyor gibi ama yeniden maşallah çok emek verildiği belli araca kazasız belasız gitsin her daim
guzel olmus gule gule kullan selcuk
,ön jantlarda bijonlar neden arkadakiler gibi dısarda durmamıs spacrmi var
BOZBEY
maşallah kardeşim kazasız belasız bol keyifli sürüşler
maşallah çok güzel olmuş sadece jantları hoşuma gitmedi oda zevk meselesi geri kalanlar 10 numara olmuş...Kazasız belasız.
jantlar çok yakışmış. kazasız belasız kullan selçuk![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
arka tanpondaki delikler çok piskopat bi duruş vermiş......maşallah kendine has bi tarz olmuş....kendinden çok bahsettirecek bi araç olmuş....
çok güzel gözükmedi gözüme açıkcası ama yinede kazasız belasız binmen dileğiyle
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Tam tarz olmuş yakışmış sanki yurt dışından foto arsiv gibi başarılı beğendim kazasız belasız kullan
YARZUMSİN
YSNVTEC BEYKOZTEAM
STProject! yazalım oldskoolsüper olur Snin üstü kral taçlı falan xD ahahha kafamda çizdim usta yakışır
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)