Kazasız belasız harika görünüyor![]()
Kazasız belasız harika görünüyor![]()
Maşallah çok güzel olmuş farları flash s farı takılsa ve rni jantları son nokta olur sanırım tabi benım gorusum kazasız belasız
Ancak Mücadele varsa zafer vardır!
Flash farları takma bence fairway gibi oluyor. Bende de vardı broadway bulamıyorum fotolarını185 taban denemiştim olmamıştı, arkalar çok sürtüyordu 175 tabanda da açtırmıştık biraz.
セルカン+レーラ=愛
böyle r9 başka yok heralde maşallah
Şöyle söyleyeyim o zaman; eafy yaylı broadwayle yanyana geldiğim de benim ayna alttan geçiyordu185 55 14 harika olur ama yakışan jantı bulmak zor bence...
セルカン+レーラ=愛
ehehe o kadar düşüklükte sürtmesi normal tabi
14te güzel jant sıkıntı gerçekten ama clio rsi-megane mk1 2.0larda kullanılan jant en sade ve güzeli oluyor
maşallah cok ıyı kazasız belasız
Bizdede brodway vardı.Yuvarlak stopları olandan.Koltuklarının kenarları koyu füme ortası açık füme orta bölümdede beyaza yakın desenler vardı.
cok güzel bu broadway ya maşallah
gecen geldi bana adam hidrolik direksiyon taktırmıs otm yanan farlar yagmur sensörü elektrikli aynalar içerden acılan bagaj kapagı flan bunada yakısır![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
R9'un direksiyonu zaten pamuk gibi Toros'a nazaranama hidrolik direksiyon olsa ne güzel olur demedim değil
Özgür abi 15" taksan nasıl olur ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33657108/detay
14 düşündüklerimden biride e30 jant ama 15olanlar daha güzel tabi
bakalım alıcağım zaman karar vericem , 4x100 15 bu jantlar denk gelmiyor her zaman
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)