Cam filmi belki yaptırırm , kaliteli adam gibi yerde yaptırınca 200-250tl.
O paraya komple jant alıyorum![]()
arka çamurlukları bıraz açtırırsın önler kurtarır gibi sanıyorum ama sen bence bi shopla güzel duracağına eminim![]()
Özgür maşallah renoyo bile sevdirdin forumaclio rs jantarı nasıl durur bunda acep ?
1.6tdi.
Ecutech.
maşallahı var sisler de sarı olaymış sanki
canım brodwey çekti
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
haddinden fazla temiz değilmiMaşallah çok güzel kazasız belasız ..
özgürüm maşallah kazasız belasız Allah'ım nazarlardan saklasın işalla.. Çok çok temiz bi araç gerçekten.. Bak sana fikir.. Adanada bunun aynısından yapan bi arkadaş vardı yakın zamanda üzerindeki jantı link olarak veriyorum.. Aracın üzerinde güzel durduguna emin olabilirsinbide cıtırdan biraz daha basarsan off diyorum o zaman
link bu
http://www.halaogullari.com/jantlar/tsw/tsw_heat.jpg
Aynen katılıyorum zaten benim dediğim öne plakalık iptali arkaya dikdörtgen plaka.
Jant konusuna gelince clio rsi jantı pek iyi durmaz.Clio Rs jant güzel durabilir hemde 15" olması lazım.Ama bence en uygunu flash s jantıdır hem biraz daha basma imkanı olur.
Logo iptalli panjur ve karartmalı flash s farlı süper durur.
Plaka için hemen şuanda çıkarılsın diyemem bence jantlar alındıktan sonra artık aracın yapım aşamaşı bitimine yakın ön plakalık iptali ve ön cam dahil film çok hoş durur.
Bide bence pek maliyetli değildir boya yada kaplama olarakta yapılabilir kapılarda camların ordaki çıtalar siyaha boyanırsa görüntü çok hoş durur...
edit:
kırmızıyla çizdiğim yerler...
Bence cama film çekme, polsile uğraşma Özgür...
Çok güzel oldu R9, bayıldım... Eskiden JDM'mi varmış, bildiğin delikanlı style R9.. .
oHa ! n guzel duruyolanheheh masallah
bi isotta direksiyon yakisir muheauhaeuhae
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)