mavi spoiler mı olur la.
mavi spoiler mı olur la.
66 sayfalık aruba blue konunuza şöyle hızlı bir göz attımda,maşallah araç gayet güzel ilerliyor, başarılı bir çalışma olmuş.ama marşbierler keşke o kadar sivri hatlı olmasaymış düz olanlar daha hoş durabilirdi bence. bu arada altın rengi König Candy jantlarınız 195x45x15 lastiklerle o basıklıktayken arka çamurlukta herhangi bir sürtme problemi yaşatıyor muydu?König Candyler sanırım15inç 7,5j et30 ebatlarında dimi?
![]()
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Teşekkürler
Candy'lerin et'sini hatırlamıyorum ama gerisi doğrudur.
Arabaya çook nadir 2kişiden fazla binen oluyor o yüzden sürtme problemi yaşamadım, sadece çok hızlı bir şekilde köprü/viyadük bağlantı noktalarından geçerken çok esnerse biraz sürtüyordu.
Marşpiyelin siyah olması iyi olmuş. İlle de renkli olsun isteniyorsa sadece içte kalan kısım boyanmalı derim. Öbür türlü dodiklerin üstünde sırıtmış diğer mavi Corsa'da olduğu gibi.
Spoiler ise gövde rengi olsun derim ben.![]()
Spoilerin fotosunu bekliyoruz.![]()
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
Maşallah tosuna![]()
Bu araçlar nedense orjinal halindeyken bile gayet iyi basıklık yönünden üstüne bu haliyle harika olmuş.
Kazasız belasız binersin inş.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
özgür spoiler rengini bilmem de bulabilirsen emniyet kemerlerini turuncu yap
jantlar bomba olmuş, ellerinize sağlık cümleten
hacı emniyet kemeri turuncu sıkıntı olur, ***** ne zaman ne olacağı belli olmuyor renk ve model olarak![]()
jantları başka bir corsada gördüm.yoksa ufukta başka bir jant mı var?![]()
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)