Marşpiyel siyah ama dodikler de siyah, orada ki uyum eyvallah güzelde tavanda o uyumu yakalamak zor olur mavi siyah
Marşpiyel siyah ama dodikler de siyah, orada ki uyum eyvallah güzelde tavanda o uyumu yakalamak zor olur mavi siyah
stopları siyah yaptın mı siyah spoylerin önü açılır, tavanı falan boşver hiç karıştırma
![]()
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
siyah olsun koltuk kemerlerinde mavi on olur
kazasız belasız
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
telefondan girdim baktım ve hatırladım ki ben dün gece 00:45 hala forumdaydım zaten görmüştüm![]()
Bence araba rengine boyat sıkıldıkça farklı renklerle plastidiplersin
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bence spoilerin alt kısmı siyah olsun tavanla birleşen yer araç rengi, örneklendirmek gerekirse ek civiclerin orj spoilerine bakabilirsin demek istediğim daha net anlaşılır.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
marşpiyellerdeki işçilik çok iyi. günden güne daha da güzel olmuş corsacan. spoiler tek renk mavi olsun derim
bence spoiler siyah cok daha guzel olur...
marspiyeler cok yakışmış, camurluk dodikleriyle uyumlu olmuş, masallah![]()
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Jantını ne renk yapıcaksan spoileri o renk yap. Turuncu gibi. Aynalarıda yaparsın takım olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
marşpiyelleri siyah yapmakla iyi yapmışssın , arabanın hiç bi eksiği kalmamış spoiler ile birlikte artık bitmiş maşallah çok yakışıklıcorsa c'den nefret ediyor olsamda bu arabayı gördükce ısınıyorum yine
![]()
Livestrong
Bencede gövde rengi olsun abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)