saol kadirim. arbadan yana biraz da şans olması lazım dediğin gibi. si ile beni geçmene fırsat vermeden satayım dedim yoksa delip geçecektin bu hırsla. özledim len seni gel artık. şafak kaç?
Printable View
Güzel araç, kazasız binmek nasip etsin.
abi hayırlısı ile şafak 40 eylül 16 ordayım ama söyliyeyim sana si ile degilde bir ef yaparsam crx ın canın alırım ef daha hafif crx ten he he he :))))))
hayırlısı ile abi bende sizleri özledım ortamımızı valla sana cok rakip var bende DN kadetle deneyın drag 2. si saglam makınadır. valla senı gecicem bende araba cooookkkkkkk japondan almana geciveririm heeee
şaka bir yana abi gercekten özledım muhabbetimizi eglencemızı kuduruyorum biliyormusun suan keşke orda olsamda kızıştırsam ortalıgı :)))
masallah temiz duruyor :)
hayırlı olsun trdekı en temız rexlerden bır tanesı :)
4 tane jant al lastık al oyle bın gerısınıı kurcalama cok duzgun bır rex kıymetınıı bıll yanı :)
maşallah dostum güle güle kullan ::D melii taksitle vereydi arabasını bizde bi rex sahibi olacaktık :D
abi sende biliyorsun geçme geçilme yok bizde sadece muhabbetıne gazlama var gırgır yaparız biz daha o crx i atmosferik gecebilecek d16a9 yok o yüzden ben sadece arkadan gelebilrim he he he :)
askerde valla daha da kudurdum senı elimden kaçırdım şimdi de yetişmek cok zor olur beee
timur kadir aranızdaki muhabbete hastayım. adam askerden bile sana gider yapıyo :D
var var benım kalbimde bir tane yatıyorda daha garajından dışarıya cıkmadı onu çok guzel zaman için saklıyorum 91 ef shoc vtec 11,5 sıkıştırma senı bekler abi eeee sen hızlandıysan ben yavaş mı kalıcam sen si yi satarsan bende satar sana ef ile rakip olurum sonra yalnız kalmazsın deniyecek adamın olur hep