vay hakan abide ne var yaparım boyuma göre gider fark etmez alayına go peh peh peh :) :) :)
Printable View
ya abi benı aglatcan mı burda ben nereye yetişcem size ya hepiniz hızlanmışsınız birinde crx 11.3 cr biride si 11 cr engın abininkide 10.5 cr vardır ben 9,5 cr nereye yetişcem size ya sanzımanı katmıyorum ya ühü ühühüühühühü
varya delirtceksınız benı valla nese tutcam kendimi hırs yapıyorum görceksınız gününüzü siz :) :)
sen beni tanıyamamışın kadir. ben 40 günden den fazla binmem bir arabaya :) senin şafak daha 40 sittin sene bitmez o askerlik. sen gelenekadar satmazsam swap yaparız gene boyun eymem sana. len zengin kız fakir oğlan ilişkisine döndü olum bizimki. imkansıslıklar içinde birbirimize kavuşmaya çalışıyoruz :)
Kadir sen daha bombaları görmemişsin. Yalçın süper oldu :) Serdarda yakında çıkarıyor sanırım. Atmosferikler tarih olacak :)
valla turbolar gelirim görürüsünüz gününüzü hiç acımam sonra yok sen turbosun yok o sun yok senın araban daha güçlü demeyın söyliyeyım size :))
serdar ne yapıyor arabaya ya o bari duzgun dursun diyecem oda kesın sc takıyordur. vay anasını satayım gene en yavaş ben kalcam nese diş bilerim artık bir dahaki seferlere ne diyeyım :( :(
yalcın ın makinayı duydumda video yok hiç guzel olmuştur kesın amacı sc di en sonunda yaptı keyfini sürüyordur muhakkak...
hakan abi sen ne yapıyon sende turboluyorum de de tam olsun ya