Timur güzel günlerde kullanman dileğiyle araba gerçekten çok iyi. Duruşu zaten çok iyi gidişinide söylemiyim merak eden yakında videolar kısmında görür :) Kazasız belasız inşallah.
Timur, Kadir Ardahanda sevgiler diyor :)
Printable View
satıyorsan takas edelim benim si ile üzerine 2 lira alırım ama söyliyeyım :) satma çok hata yaparsın eyliyadelik dursun abi yanı o paralara bu araba ne bulunur ne yapılır bence kıymetini bil dursun güzel güzel kapında maşallah cokta temız kasası içide bir okadar guzeldir muhakkak yanı satmaya kıyılmaz hazır araç sana
vay hakan abi kusura bakma seninde kalbinde si kalmış herhalde silmemişsin fotoyu sen neler yaptın abi aldın mı bişeyler vtec 2 alıcaktın ??
mahcup oldum şimdi hakan abime ya kusura bakma tekrardan. biraz gaza geldim gider yapmayı özledim ne guzel gider yapıyordum be abi :)
ya benıde bekleyin koşcam arkanızdan valla timur abi ne guzel durmuşsun sende nerden çoştun depreştiriyon benı de yaaa hemen bitsin geleyım askerdende heyecan kaldıgı yerden devam etsın pehhh
timur abi istiyorum videoları vtec le crx le typer la istiyorum okadar diyim sana