Hayırlı olsun :) Allah nazarlardan saklasın Maşallah :icon_tup:
Printable View
Hayırlı olsun :) Allah nazarlardan saklasın Maşallah :icon_tup:
cok tesekkur ederım saolun :)
kardesımsın samet,cok saol :)
Allah (c.c)razı olsun cok tesekkur ederım :)
cok saolun,mevlam hepımıze agız tadıyla bınmeyı nasıpo etsın :)
Masallah allah kaza bela vermesın cok guzel bı araba...
Hayırlısı olsun topragam. ben Bmwden pek anlamam Gectıgımız zamanlarda Serkan abıyle Bır bulusmadan Beraber donmustuk bende bu aracın ıcıne bınme durumunda kaldım gercekten Tertemız yanı abı dedım nasıl bu kadar temız baktın falan olm km'ye baksana demıstı ınanamıstm bende bmwlerle aram pek olmadıgı ıcın dıkkat etmemıstım yada Masallah allah gonlune gore vermıs Umarım ıstedıgın gıbı sorunsuz bınersın.
Maşallah abi , valla istediğine kavuşmuşsun sonunda Allah kem gözlerden esirgesin :)
cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın :)
Allah(c.c) razı olsun topragam,ınsanın ınanası gelmıyo basta haklısın ama makınayı gordukten sonra bende sok olmustum:) 5-6 saat baktırdık ettırdık ondan sonra ınanabıldım..gercı oncesını bıldıgımız arabaydı umutluydum aslında :D topragım tekrar tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın cok saolasın :)
Allah(c.c) razı olsun kardesım cok tesekkur ederım :)
Maşallah, Allah kaza bela ceza vermesin, güzel bi araba güzel bi insana gitmiş gibi duruyor :) O'na iyi davran :)
Maşallah Hakan ne güzel duruyor, Allah kaza bela vermesin.
Allah(c.c) razı olsun,zaten benı tanıyan tun arkadaslarım dostlarım bilirler nasıl baktıgımı araclarıma,yüce mevlam bi kaza bela vermesse,cok km yapmaz zaten bende bu araba..güzel sözlerin için cok tesekkur ederım,bu araba bende kaldıkca,rabbim güc kuvvet verdıgı surece ınsallah hep bole temız kalıcak :)
Maşallah toprak.. Gönlüne göre çiçek gibi bi araba bulmuşsun kazasız belasız olsun.
Maşallah kazasız belasız
piyango cıkmıs gibi bir durum masallah :)
Maşallah.. Beklediginize değmesi ne kadar güzel..
Hayirli olsun masallah cok guzel arac Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insallah..