inşallah:)
z06yı bende istiyorum eğer planlarım tutarsa 2056 gibi alabilirim:D
Printable View
Allah kaza bela vermesin güle güle bin kardeş
masalllahh masallahhh allah kaza bela gostermesın. agız tadıyla bınmeyı nasıp etsın ınsalllahhh.
Sabahlara kadar çok konuştuk ama sonunda aldı walla :)
Kazasız belasız ağız tadıyla binersin inşallah ama kullan kanka kıyamıyorum edemiyorumu boşwer millet arabalara neler yapıyor,üzmedikten sonra bir sıkıntı yok.Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin kardeşim.Güzel makine... :)
Amin üstadım amin ALLAH sana ve senin gibi sevdalılara daha iyilerini nasip etsin inşallah gönlünün istedigi gibi binmek nasip olsun benzinin bol heyecanın dünyalar kadar olsun güle güle kullan MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH nazarlardan korusun inşallah .
Hayırlı olsun hako kazasız belasız, senin gibi kıymet bilen bir insanda olması ayrıca grur verici gönlüne göre güzel güzel bin.
Hakancım kendim almış gibi sevindim, Allah kazadan beladan esirgesin, ağız tadıyla bin inşallah
aracı bulmak için çok araştırdın ama şükür istediğin gibi bir araç bulmuşsun.İyi günlerde kazasız belasız kullan.RAbbim kem gözlerden korusun.
Maşallah gönlüne göre olması güzel.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..
Masallah zimba gibi benim bile yuzum guldu vallahi :)
Maşaallah.
Canavar makıne ya, ızmıre ılk geldıgınde bınmıstım ıcı kız gıbıydı, gıdısı durusu 10 makıne kazasız belasız..
Ne mutlu size :) Allah kaza bela yüzü göstermesin hep bu ilk heycanla binersiniz inşallah
hahahaha :D kanka öle bi hayal edeyim dedimde giderin yok be :D
kanka ne cektığımı bılenlerden biride sensin :) şükür rabbime alabildik,insallah ağzımızın tadıyla bineriz,senınkıne cok nıyet ettım,ama bı yandanda sende kalmasına sevindim,babanın ellerinden öperim,anladın sen :D bu arada güzel dileklerin cok tesekkur ederim kardeşim nur ol :)
Allah (c.c) razı olsun valla,inanki bi cok araba kullandım aldım ama hani bunu cok ıstedıgımdenmıdır yada temızını buldum ondanmıdır bılmıyorum ama cocuk gibi sevindim,rabbim kazadan beladan korusun seni :)
Rabbim dualarımı kabul eyledi valla,az daha vaz gecıyodum aramaktan,bıkmıstım ama sonunda oldu be :) :) cok tesekkur ederım güzel dıleklerın sözlerin için,nur ol :)
ahmet abi cok tesekkur ederim Allah(c.c) razı olsun,bilirim sende cok seviyosun m3 ınsallah sanada alıcaz bıtane :)
Aminnnn :) çok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için,nur olun :)
Allah(c.c) razı olsun cok tesekkur ederım :)
Allah(c.c) razı olsun mehmet kardeşim,kalbının temızlıgını sözlerinle gösterdin yine, nur olasın insallah :)
Allah(c.c) razı olsun eyvallah :)
Cok tesekkur ederim,ınanın ıcı hala öle kız gıbı,ınsallah bende gereken ozenı fazlasıyla gosterıcem :)
Aminnnnn :) güzel dıleklerınız ıcın tesekkur ederım,ınsallah ıcımızdekı heycan hep devam edecek,taaki bir amerıkan alana dek :)
kardeşim hayırlı uğurlu olsun , Allah kazadan beladan korusun inşallah.