maşallah ALLAH kaza bela göstermesin..
Printable View
maşallah ALLAH kaza bela göstermesin..
Sabrettigine degdi Hakan. Valla kendim almis gibi sevindim. Kazasiz belasiz gunlerde kullan.
amin Allah(c.c) razı olsun cok tesekkur ederim :)
Allah(c.c) razı olsun kardeşim cok tesekkur ederim,valla baya ugrastık ama bulduk sonunda ele avuca gelır bişey :) gecen gun amerıkada kasırga yazına baktım,msn'e giremedim yazlıga gıtmıstım kardeşim,orada malesef internetim yok..iyi olmana ayrıca sevındım,buyuk gecmıs olsun..
vay be.bende hep inanırım,bi köşelerde böyle araçlar olduğuna.kazasız belasız ,ağız tadıyla binin inş.
Maşallah ne mutlu adına :)
Kaza bela vermesin rabbim.
edit:detay foto isteriz
cok tesekkur ederim,suan benım bıldıgım 2 tane daha var cok cok temız olarak,arastırınca karsıma cıkmıslardı ama onlar astronomık fıyatlar ıstedıgınden yanasamamıstım,ornegın kırmızı 25000 kmdekı bı araca 62 bın euro denılıyodu ve fıyatta ındırım soz konusu degıldı.. :)
Allah (c.c) razı olsun cok tesekkur ederim,rabbim hepimizi kazadan beladan korusun insallah..detaylı fotoları koyucam en kısa zamanda,ben suan istanbuldayım arac yazlıgımın garajında duruyo,istanbula getirdiğimde işinin ehli arkadaşlarımdan rica ederim,akabinde burda sizlerin değerli yorumlarına sunucam insallah :)
Hakan kardeşim o kadar içten yazmışsın ki ilk fotoğrafı görür görmez maşallah dedim .. Senin adına böyle tutku ile istediğin aracına kavuştuğun için Cenab-ı Hak 'a şükürler olsun inan çok sevindim .. Hiç tanışıklığımız da yoktur ama yazın çok samimi geldi , bizde senin gibi gönülden sevenlerdeniz halinden anlıyoruz ;)
Allah (c.c) bin kere razı olsun güzel dilekleriniz için,cok tesekkur ederim,valla izmire gelip arabayı görene kadar kalbim yerinden cıkıcaktı sanki,arabayı gördüm cok sevındım,bu seferde aceba gorundugu gıbı temızmı,eskıden oldugu gıbı hala aracın kazası boyası yokmu telası basladı,onlarada baktırdıktan sonra içim rahatladı ve asıl sevıncım ozaman basladı :) :) aracın sahibi serkan abi vazgecer gibi oldu satmaktan,yanlıs anlasılma oldu,ınanın odümüz koptu,o derece baglandım..ilk görüşte aşk misali :) ama sonra kıyamadı heralde Allah(c.c) ondanda razı olsun bınlerce kez,aracı verdi aldık geldik,durumumu görüyosun hala aynı neşe :D
Allah gonlune gore vermıs :) maşallah Allah kaza bela vermesin .
hako maşallah zımba gibi duruyor, hayırlı uğurlu olsun ağız tadıyla binmek nasip olsun inşallah
mugla damı aydında mı bi herifte tüm m3 ler vardı acaba ondan alınmamı :) e30m3-e36m3-e46m3-e92m3 sahibindende ilanları vardı bi dönem... maşallah allah nazardan saklasın bi adak verim derim...
Hayırlı uğurlu olsun abicim maşallah beklediğine değmiş :)
maşallah kazasız belasız
o beyefendiyi bende duydum saglam bir koleksyonermiş kendisi,ancak ondan alınma değil arac,izmirden avukat serkan beyden alındı,Allah(c.c)'ın izni ile kurbanımızı kesicez,kanımızı akıtıcaz arabamızın jantına sürücez,ve bağışımızı yapıcaz inşallah,iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim :)
çok teşekkür ederim kardeşim,valla değdi sanırım yüce rabbim acıdı bana :)
Allah(c.c) razı olsun cok tesekkur ederim :)
maşallah çok sevindim Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin:)
ahh yanlış foto koydum :D
http://www.adv1wheels.com/adv1wheels..._w800_h600.jpg
kanka Allah(c.c) razı olsun cok saol,ama nolcak sen ve cemin bu yıldırma politikası onu cözemedim :D ama ahdım var alacam sundan bıtane ! ! bakarmısın yavrunun güzelliğine !! jantlarda 360mıdır hre mıdır nedır !! canımmmmm benim yaa :D
adv1 jantlar asıl bir tane var intihar edersin falan diye koymadım :D
m3 güzelmiş ama vette gibi satma onuda:)