Hepsi oyunun en başından beri yok,her ay paketler çıkıyor 10 araçlık bazı aylarda daha fazla ve ücretsizde olabiliyor.Genel olarak hepsi ücretli ama. Mesela Hyundai Veloster v.s ücretsiz. Xbox live'dan indiriliyor.
Hepsi oyunun en başından beri yok,her ay paketler çıkıyor 10 araçlık bazı aylarda daha fazla ve ücretsizde olabiliyor.Genel olarak hepsi ücretli ama. Mesela Hyundai Veloster v.s ücretsiz. Xbox live'dan indiriliyor.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
fena bi oyuna benziyo ilk defa duydum görevler falan mı var nasıl bişi?
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
Valla sesi filan çok güzel ben beğendim,daha yüklemedim stock sayılır zaten![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
S2000-190-Leon' çok güzel çıkmış fotoğrafta.
+M3'ün ve diğer tüm araçların sesi birebir aynı.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
online falan oynayan varmı hala ... sırf online oynarım diye sattım yazılımlı olan xbox ı .. orijinal oyunuda makineyide aldım .. gittik fanatec de aldık direksiyon .. ama hiç online oynamadım daha ...
Var var online takılanlar her ne kadar ben pek katılım sağlayamasamda.. Forza horizon çıkınca ona geçilir sanırımHayırlı olsun yeni setiniz
Bu arada e46 m3 sesi sorulmuş, cevabı da verilmiş.. Şunu ekleyeyim, oyundaki her aracın mı emin değilim ama kendine özgü sesi olan her aracın sesi oyunda aynen duyulabiliyor.. Adamlar gidip tek tek arabaların motor egsoz bilmem ne seslerini kaydediyorlar bunun için, bir video da vardı![]()
seslerin farklılığı çok rahat ayırt ediliyor ... dodoo nun da dediği gibi kayıt aşamasının videosu falan vardı .. vtec açma vs net belli oluyor ...
Bende bi tane çakma hulk var, fena vtec açıyo, gideri de fenalardaDrag değilde roll de gelene geçene yapıştırıyo
Bu arada arfy, pazar gününden sonra roll,drift,drag,pist vb yapabiliriz, ben genelde geceleri açıyorum makineyi![]()
Özgür senin live ismin ne yav?![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)