arkadaşlar genelimizin sürümü 1.3,x bundan sonrası için güncelleme ve crackını lınk olarak atsakta hepımız daha keyıflı oynasak nasıl olur. kımsenın elınde yokmu ?
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
Tuna yukleye gel ordan halledersin zaten eski kaydi yukledinmi tamamdir bide forumlardan arastir cezayi kapatiyosun ben kapattim
12 vites degilmi zaten arabalar?
Az önce yanlışlıkla ayarları var sayılana döne bastım ve arabam 95 i geçmiyo şimdi hangi ayarlara baksam değişen bir kaç şey vardı eskiye çevirdim ama araba halen hızlanmıyo arabamda %7 lik hasar gözüküyo neden olabilir sizce hızlanma problemim birde önericeğiniz yamalar neler kamyon harita motor şanzıman yamaları olarak neler indirmeliyim![]()
benim volvo 12 vites ozaman.
mert can kaydı yükle de eski kayıttan devam et. bide hız sınırı var ayarlarda onu kaldır
Ben hile yaptım su anda yaklasık 756,000 Euro kadar nakitim 6 tane garajım yaklasık aktif çalısan 30 tırım .. Var12 vitesli bir scanıa kullanıyorum maksımum hızım 141 km/h
vallaha bendekı arac su anda 21 vıtes 38 ton luk yukle 182yı gordum yol olsa daha basıyordum vtı gıbı kadran gerı donuyorduama barıyere vurdum karsı yola gectım %58 hasarla cekıcı cagırdım
![]()
Ben torrentten eski sürümü indirip kurmuştum.Beraberinde gelen serialla oyun full sürümdü.1.5.2 ye upgrade edince tekrar serial istedi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)