Neyse gece gece iyi eğlendik.
Furkani unutmadim onun neti koptu sandim biz rampayi tirmanirken de yoktu.
Bu gece süperdi uzun uğraşlar sonucu en güzel anda gelebildim, Mert abi ile dağı çıkarken monto geldi ilk Mert abiye vurdu bişey olmadı sonra bana vurdu ve sonuç takla![]()
3 vites 30 da bastik biz fatihle ama hemen camura yatti yok erken bastin yok yukun hafifsora dagdan asagi togue yaparken virajda buna dokundurdum hafif ikimizde yan yattik
![]()
DR. OWL
Semtimizin çocuğuna yanlış yapmışsın. Akıllı ol Montoya!!1!bir!1!!1
Beyler bir sorum olacak.
Multiplayer modda oynarken bi elemanın üzerime kırmasıyla bariyere girdim %95 hasar gördü araç. F7'den servise gönderdim. Ne olduysa o zaman oldu. gırtlağa kadar borç varken birden bire 21.000.000€ param olduOyunu kaydedip çıktım. Başına böyle bir loto vuran varmı? Bu arada şoförlerin araçları 300.000km'ye yaklaşmış hepsinin şoförlük puanı 10 olmuş
İnternet de okumuştum cheat engine kullanan birisi başkasının profiline de para göndermişti. öyle bir şey olabilir..
Before
After
Böyle oldu.
Gruba sadece davet ile diyor davet ederseniz bende zaman buldukça oynuyorum bu aralar. Kış geldi maden sektörü durgun![]()
Gruba eklediğin için teşekkürler. Ne zamandır giremiyorum, konvoy olursa steam'den yazabilir misiniz bana da, pc açık oluyor görürüm mutlaka.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)