Bir şey sorucam Forza 5'te araçların farlarını açıp kapatamıyoruz değil mi?
Xbox one da youtube a konsol üzerinden video yükleme özelliği gelmiş.Onu test etme amaçlı
Görüntü bulanık biraz.720p ufak ekran ile biraz olsun oyun içine yaklaşıyor.
Forza Motorsport 5 F430 Scuderia on SPA - YouTube
Ebaydan xbox one inceliyorumkaliteye bak ya cok iyi
Eyvallah dostum Saolasınoyun aynen aşmış nokta olmuş bi kaç kişi şimdilik paylaşım yapıyoruz umarım çoğalırız.
![]()
Siz de bi cup yapın da hareketlilik olsun biraz![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Valla biladerim bende evde net yokbaglatcam nasipse önümüzde ki ay
d smart ın sınırsız internet ve spor paketlisi var onu baglatcam gibi yaptığınız olay süper pist koşturmacaları fm5 de çok daha fena olur gibi
fm5 oynayan çok yok umarım çoğalırız da akşamları iyi olur hep beraber.
![]()
Valla ben biraz daha ısınırsam oyuna geçeceğim 5'e ama henüz pilotaj vs bende pek iyi değil biraz alışayım gerekirse 5'te cup yaparızÇok zevkli oluyor akşamları minumum 3-4 kişi girip döktürüyoruz, roll pist dönme vs her şeyi yapıyoruz bi cup yapmamıştık onu da yaptık
FM5 oynayan 10 kişi çıkmıyor mu yahu bi cup düzenleyin whatsapp'tan filan bir grup kurun haberleşin bence
![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Düşünmesi bile güzelfm4 oynayınca ohaaa yuh falan bu ne demiştim ps deki gt serisinden sonra
aşmışlar motor sesleri vs diye suan fm5 oynuyorum çıldırmışlar yani.
ben neti bağlatayım önce sonra 5 oynayanlarla yaparız insallah hiç vakit kaybetme durumunda kurtarıyorsa xbox one geç eylül ekimde tr de resmi satışları başlıycakmış ben dayanamadım getirttim valla
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)