Hayırlı Cumalar Motors'dan hepinize selamlar :D
Printable View
Hayırlı Cumalar Motors'dan hepinize selamlar :D
VW'e oyunda bile tovbe ettim bu nedir arkadas ya :D
15-20k üstü araçlarda pazarlık yapılmıyor :D adamalr resti çekiyor vermiyorum diyor kıl oldum :D
126 Bis motor falan isterse kalitesiz koymayın. Aynı motor tekrar bozuluyor ve 7 bin zarara sokuyor. 2 kere battım 3. yü denicem akşam
Demek böyle böyle zengin olunuyor.
27 de 26 başarılı satış / 43,629 $ kazanç.
Hesaplarınız işletilir.. :D
Abi hasarlı arızalı arabaları repair etmeden satışa koyamamak sıkıntı illa tamir ettiricek dünden beri 3 kez battım
%50 indirimli araba denk getirirsem %25 indirimle ilana koyuyorum hemen satılıyo.
dertsiz tasasız.
Vallah okudukça kör olsaydımda görmeseydim diyorum ahuhahsa :D Bis için komple motor yaptırmak çok zararlı zaten kar payıda olmuyor arabaya ekspertiz de yapma oda kardan yiyor çok.
Beyler şu golfleri toplamak için biri kredi çekip borçlu çakıyor arabaları gözümden kaçmadı değil son zamanlarda golflerden borç çıkıyor devamlı :D
Mesaj ile soruyorum minumum %30 dan alıyorum hem kar ım daha fazla oluyor hemde bir sıkıntı çıkarsa araba kendi telafi ediyor öbür türlü ekspertiz çok fazla galeriye lambo alim dedim arabaya pazarlık yaptık anlaştık exper de yaptırdık 60 bine finalde alcak paramız kalmadı ahuhahshs :D
Her arızayı ucuza çözüyorum, sonradan çok sıkıntı çıkıyor acaba pahalı çözüm mü tercih etmek lazım?
daha bi tane düzgün bmw ye denk gelmedim alayında bi hırsızlık yamukluk var.
190evoya denk geldim ilk defa araç kadar masrafı vardı alamadım.
program arka planda çalışmıyor sinir etti...
Ben sıkıldım siliyorum valla.
battım beyler :D sıfırdan nasıl başlıyoruz bulamadım ?
Arabanın hem şasesi kaymış hem km çekilmiş hepsi bizi mi buluyor hıamınaaaa
ahahahahaha aynen golfte bi sıkıntı var millet borçla satıyor sürekli ama namussuz ne kadar masraf çıkarırsa çıkarsın ekmek bırakıyor 4 liradan aşağıya vermiyorum valla şımardım :D
ben bir tane w126 aldım kendisinden çok masraf çıkardı ama umutluyum bakalım 10dan aşağıya vermemeyi düşünüyorum :D