Hep RAM s motor yüzünden oldu :)
Printable View
Yeni araclar almak daha mantikli. 2009 ustu hem daha az sorunlu hemde kar orani yuksek
Birinci sıradayız bakalım gece sonucu ne olacak
NewdayAuto teşekkür eder hepinize :)
biraz oynayayım dedim nasıl yükseldiniz o kadar sürekli araba satıyorum iki gündür gene 200-300 k anca kar yapabilmişim :)
en iyi golf 4 bu seviyelerde.
Golfleriniz piyasa değerinden alınır :D :D
Bende bir kere batırdım parayı silip tekrar yükledim şu an güzel gidiyor :) Şu an güzel gidiyor :)
Her türlü konsinye aracınız alınır :)
midem bulanmasın adam gibi esnaftan alayım diye arabanın kilometresi 1milyonu gösteriyor hala kilometre düşürülmüş çıkıyo ne pis ne karaktersiz esnaf var yav :)
-Mutlaka %50 indirim talep edin kabul etmezse %30 kabul etmezse almayın.
-Profit'i yüksek araçlarla ilgilenin.
-Bir miktar para kenarda dursun batan bu yüzden batıyor, araba yaptırmaya para kalmıyor.
-Yanlış tuşa sakın basmayın :D Başarısız satışlarımın çoğu bu yüzden.
-Alıcı çıkınca %5 indirimler verin arabayı gitsin.
Şuan 73 satış 64ü başarılı 99.687 kazanç ile devam ediyorum. Hiç batmadım.
Gına geldi bunlardan bende dükkanı devren satıp patlamalık şeker işine girdim. :D Barlar sokağında el altından hallediyoruz işimizi sağolsun abilerimiz göz yumuyor.
Candy Crush Saga - Google Play'de Android Uygulamaları
Arkadaş oyuna güncelememi geldi noldu hangi arabayı alsam %50 ilede alsam evlat oluyor bana kafayı yedim hele golfler aman yarapi her yere borcu var sanırsın prosche.
O gercegiyle mesgul suan hahajahaha @MK8800
Suzuki Carry,R21,Dacia Pickup,Lada'ların bir cogu,Skoda Felicia iyi para bırakıyor :D Chevrolet Blazer almayın iflas erteleme isteyebilirsiniz :D :D
bi buggy'ye 15000 tamir masrafı yaptım yanlışlıkla az kalsın batıyordım zor sattım :D
bi vosvos aldim evlat olacakti zararina zor sattim :D golf3 lerde bas belasi olmaya basladi..
54 te 53 Başarılı satış, emin adımlarla gidiyorum :D
400k da Astra aldım, Topkapı sanayide Süleyman ustada çay içiyoruz.
Bizi bitirdiniz be :D
oyundan sıkıldım en son bi lambo sattım galeriyi boşalttım sonra ilan kalmadı. Kaçıp gidicez sanmayın kafa dinliyoruz :D
ya belli bi aşamaya geldikten sonra arabalarda sürekli sorun çıkıyo sizde de var mı öyle birşey